Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 2.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

331 Dance Studio Olomouc rozšiřuje nabídku tanečních kurzů a připravuje soutěž v Šantovce

Tipy a názory

10.8.2016

Autor: roc zd

Nabídka tanečních kurzů v Olomouci je zase o něco širší. 331 Dance Studio Olomouc se rozrůstá a zve vás i vaše děti na své taneční lekce. Kromě toho připravuje taneční soutěž v Galerii Šantovka.

Foto: Archiv studia

331 Dance Studio Olomouc ani o prázdninách nespí a pečlivě se připravuje na novou taneční sezonu, která odstartuje hned na začátku září. Kromě toho, že rozšiřuje své portfolio tanečních kurzů pro děti i dospělé, do kterých se právě teď můžete přihlásit, připravuje také taneční soutěž, která proběhne přímo v obchodním centru Galerie Šantovka.

Pouliční a moderní tanec pro děti i dospělé

Tato olomoucká taneční škola s třemi číslovkami v názvu od září otevírá celkem 11 tanečních kurzů. Pokud vás láká pouliční tanec (Street Dance) nebo moderní tanec (Contemporary Dance), určitě si vyberete. 331 Dance Studio Olomouc totiž nabízí taneční kroužky pro děti už od 3 let, stejně jako taneční kurzy pro "dlouhodobě" dospělé.

Pokud se rozhodnete pro Street Dance, čekají vás lekce Hip Hopu, House Dance, Dancehallu nebo MTV Dance. Právě tyto taneční styly zařazujeme společně se spoustou dalších pod souhrnný pojem pouliční tanec (Street Dance). Naopak Contemporary Dance neboli Modern Dance je moderní, současný tanec, který zastřešuje a využívá různé taneční techniky, vychází z prvků scénického tance, moderního baletu, Jazz Dance atd.

Lektoři těchto tanečních kurzů si velmi dávají záležet na tom, aby tancování jejich svěřence bavilo. Cílem tanečního studia totiž není pouze vyhrávání medailí a titulů (i když i na to několikrát nejen v uplynulém roce došlo), ale především rozdávání radosti z tance jako takového. Přihlásit se do 331 Dance Studia Olomouc nemusíte mít strach, a to ani v případě, že s tancováním zatím nemáte vůbec žádné zkušenosti.

Foto: Archiv studia
Foto: Archiv studia

Chystá se Šantovka Dance Contest

Ještě než proběhnou první taneční lekce, můžete hned na začátku školního roku navštívit obchodní centrum Galerie Šantovka. V sobotu 3. září 2016 tam totiž 331 Dance Studio Olomouc organizuje taneční soutěž nazvanou Šantovka Dance Contest.

Jde o soutěž, ve které se můžou představit choreografie jakýchkoliv taneční stylů. Uvidíte nejen Street Dance a Contemporary Dance, ale také disco dance, balet, společenské tance, orientální tance atd. Hlavní myšlenkou této akce je představit na jednom místě a v jeden čas různé druhy tance běžným návštěvníkům obchodního centra. Těm, kteří by se na žádnou jinou taneční soutěž třeba nikdy podívat nejeli. Těm, kteří možná vůbec netuší, kolik různých tanečních stylů existuje. Těm, kteří ještě neví, že tancování je jedinečná kombinace umění, pohybu i zábavy.

Akce odstartuje 3. 9. 2016 krátce po 15:00 na pódiu v přízemí Galerie Šantovka, tak buďte u toho :-)

roc zd

Reklama

PORSCHE OLOMOUC

Katalog firem » Auto - moto » Autosalony

Autorizovaný prodejce vozů ŠKODA • Autorizovaný servis vozů VW, Škoda, Audi, VW užitkové • Prodej a výkup ojetých a předváděcích vozů • Leasing • Pojištění • Kompletní servis ...