Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 4.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

331 Dance Studio rozšiřuje nabídku street dance kurzů, nově si zatancují děti už od tří let

Tipy a názory

12.2.2015

Autor: barsi

Taneční studio 331 Dance Studio se snaží každým rokem rozšiřovat své aktivity. V roce 2015 nově přináší výuku tance pro děti již od tří let a nově si zde zatancují kromě tanečníků street dance také všichni zájemci o moderní balet a jazz dance.

Aktuálně v Olomouci startuje deset různých tanečních kurzů, které jsou určeny všem věkovým skupinám, začátečníkům i pokročilým tanečníkům. Pokud se tedy zajímáte o street dance, je jen malá šance, že si z nabídky lekcí v 331 Dance Studiu nevyberete. Posuďte sami:

Streetdance Mini - výuka tance pro děti od 3 do 6 let
Streetdance Kids - výuka tance pro děti od 7 do 10 let
Streetdance Juniors - výuka tance pro teenagery od 11 do 14 let
Ladies Dance - výuka dámských tanečních stylů
Streetdance Styles - komplexní výuka street dance stylů
Fun Dance - pro všechny, kteří se chtějí tancem bavit
Hip Hop - výuka tanečního stylu hip hop
House Dance - výuka tanečního stylu house dance
Dancehall - výuka tanečního stylu dancehall
Contemporary Dance - výuka moderního tance (moderního baletu, jazz dance)

Jednou z největších výhod 331 Dance Studia je obrovský výběr lektorů. Taneční styly hip hop, house dance, dancehall, mtv dance zde totiž vyučují nejen oblíbení lektoři z Olomouce, ale také úspěšní tanečníci a choreografové z dalších moravských měst jako Ostrava, Brno nebo Zlín. Dalším důvodem, proč navštěvovat 331 Dance Studio, může být pro někoho i poloha tanečních sálů. Ty se totiž nacházejí v samotném centru Olomouce, v blízkosti náměstí Hrdinů.

Kompletní informace o výuce street dance v 331 Dance Studiu najdete na webových stránkách www.331.cz, kde se také na kterékoliv lekce můžete přihlásit. Pokud ale chcete kurzy stihnout od začátku, tak si pospěšte, začínají už v polovině února 2015. Pokud nevíte, který kurz si vybrat, neváhejte a obraťte se na přímo na 331 Dance Studio, a to například prostřednictvím e-mailu studio@331.cz nebo telefonu (+420) 730929220, rádi vám poradí.

barsi

Reklama

Mateřská škola 1. olomoucká sportovní

Katalog firem » Vzdělávání a školství » Jesle, Mateřské školy a centra, MŠ s cizojazyčnou výukou

Naše Mateřská škola - 1.Olomoucká sportovní s.r.o. byla slavnostně otevřena v září 2010. Naším hlavním heslem je - vytvořit pro děti prostředí takové, které jim bude připomínat dom...