Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Alkoholem rozjaření muži házeli květiny po autech. Teď jim hrozí vězení

Krimi

25.5.2015

Autor: roc jap

Nedělní popíjení se trochu zvrhlo. Dva silně opilí muži si našli novou zábavu. Převrátili v hostinci květináč, vyrvali z něj nebohé květinky a metali jimi po autech. Neunikli však zájmu policie, která jim naměřila přes tři promile. Za výtržnosti teď oběma mužům hrozí až dvouleté vězení.

Dva čtyřiadvacetiletí muži, jeden z Olomouce, druhý z Bruntálu, zaujali včera policii. “Po šestnácté hodině společně trávili volný čas před restaurací na ulici Voskovcova, kde v silně podnapilém stavu převrátili dva květináče a z dalších pak trhali rostliny a házeli je na projíždějící vozidla,” popsala chování výtržníků mluvčí policie Marie Štrbáková. Policie podle ní vyrazila na místo a dala oběma mužům dýchnout. “Nadýchali tři a tři celé dva promile,” upřesnila Štrbáková. Mladík z Bruntálu posléze začal být agresivní, policie ho proto eskortovala na záchytku. “Za jejich jednání oběma nyní oběma mužům hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta,” uzavřela Štrbáková.

roc jap

Reklama

Čínská restaurace - Zhu te miao

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Čínská sushi restaurace Zhu Te Miao v Olomouci nabízí obědové menu All You Can Eat (sněz co můžeš) každý všední den od 11:00 do 14:00 jen za 169 Kč. Pochutnejte si tradičních čínských ...