Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 8.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Basketbalový MAXAM CUP 2014 získal rakouský Mistelbach

Sport

1.9.2014

Autor: rhe

V sobotu a neděli se hrál v Čajkaréně basketbalový turnaj dorostenců a mužů. V mužích se představili i hráči domácího Basketbalu Olomouc. Ti sice na turnaji skončili poslední, ale trenér i jednatel klubu Michal Pekárek byl s přípravným turnajem spokojen.

V sobotu hrál Basketbal Olomouc semifinále s druholigovým rakouským Mistelbachem, za který hraje několik českých hráčů. Ve vyrovnaném duelu nakonec brali postup do finále Rakušané. "Byl to vyrovnaný zápas. Rakušané byli několik let po sobě druzí ve druhé lize v Rakousku, nyní mají navíc dvě posily z nejvyšší soutěže, na perimetru se to ukázalo, byli tam silnější než my," řekl k utkání kouč Olomouce Michal Pekárek. Druhé semifinále vyhrál celek Gymnázium Hladnov Ostrava.
V sobotu hrála Olomouc od tří hodin duel o třetí místo s týmem Šlapanice Brno. I v tomto duelu Hanáci nakonec padli, soupeř zvítězil 107:98. Basketbal Olomouc hrál na MAXAM CUPU 2014 v této sestavě: Veselý, Andres, Šín, Jílek, Schuster, J. Kašpar, Sedlák, Dolejší, Pekárek, Kozák, Pěnička, Choleva. Trenér: M. Pekárek.
"Máme za sebou přípravu v Jeseníku, kde jsme hodně potrénovali, chodili po horách, aby se kluci více poznali, protože tam máme nějaké nové tváře. Na turnaji MAXAM CUP jsme vyzkoušeli dva dorostence, kteří se ukázali dobře a také nové posily. Dolejší s Cholevou nezklamali, Moldavan Scripcaru bohužel musel před turnajem odjet domů a přijel až na vyhlášení turnaje. Nějaké závěry z toho, že jsme byli poslední neděláme, šlo o přípravu a hlavně nám to ukázalo, kde nás tlačí bota," hodnotil turnaj a prozatimní přípravu trenér Olomouce Michal Pekárek.

Výsledky MAXAM CUP 2014
Sobota:
Mistelbach - Basketbal Olomouc 86:78
Brno Šlapanice - Gymnázium Hladnov Ostrava 85:100
Neděle:
O 3. místo:
Basketbal Olomouc - Brno Šlapanice 98:107
O 1. místo:
Mistelbach - Gymnázium Hladnov Ostrava 76:59

Reklama

Restaurace U Anči

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Restaurace se zahrádkou a salonkem.