Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 12.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Černý pasažér skončil s pouty na rukou

Krimi

30.10.2014

Autor: mrt

Jízda načerno je pro někoho dobrodružnou hrou. Sedmadvacetiletý Přerovan ji v Olomouci dovedl ještě dál. když byl chycen, odmítl uznat, že prohrál. A zarytě mlčel. Celou věc vyřešili přivolaní strážníci, kteří muže eskortovali v poutech na policejní služebnu.

Černý pasažér, kterého revizoři dopadli v tramvaji a přiměli ho vystoupit na náměstí Republiky, hrál němého. Revizoři ale vědí, co v takových případech dělat. Zavolali strážníky. "Muž následně vzhledem ke svému chování skončil v poutech na místně příslušném oddělení policie. Onen muž původně strážníkům na zastávce odmítl prokázat svoji totožnost, nereagoval ani na zákonnou výzvu s výstrahou, že v případě neuposlechnutí bude za účelem zjištění jeho totožnosti předveden na policii, a z místa se snažil odejít," sdělila mluvčí městské policie Magda Václavíková. Z dobrodruha se vyklubal sedmadvacetiletý muž z Přerova. Teď ho čeká dvojí pokuta. Sedm set korun za jízdu načerno plus až pět tisíc korun za neuposlechnutí výzvy úřední osoby.

mrt

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip