Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Co přinesl týden: znásilnění u nádraží, zapálená auta
 i bezbrankový pokus Sigmy o získání ztracené cti

Tipy a názory

31.8.2014

Autor: mrt

Poslední týden prázdnin se nesl hlavně v pochmurném duchu, alespoň co se týče počasí. A nebylo ani moc veselých událostí, o kterých by se dalo psát. Posuďte sami: neznámý žhář zapálil na Stiborově ulici luxusní auto a plameny se pochopitelně rozšířily i na sousední vozy. Přinesli jsme i zprávu o znásilnění ženy u olomouckého nádraží. A příliš veselé čtení není ani reportáž z dalšího pokusu Sigmy o získání ztracené cti: navzdory proklamacím o vítězství totiž olomoučtí fotbalisté přivezli jen bod za bezbrankovou remízu.

Jednou z nejčtenějších zpráv tohoto týdne byl text o neznámém žháři, který minulou neděli kolem půlnoci zapálil na ulici Stiborova luxusní Audi A4. Požár se rychle přemístil i na sousední vozy. Škody jdou do statisíců, policisté už ale mají stopy, které je, jak doufají, dovedou k pachateli. Hrozí mu dva roky.

Pochopitelný rozruch vzbudil i další článek z ranku krimi. U nádraží zatím neznámý snědý muž znásil ženu, se kterou před tím na různých místech popíjel. Na mol opilá oběť si ale moc detailů nepamatuje a jasno do případu moc nevnesly ani bezpečnostní kamery, na nichž je sice dvojice zachycena, vzhledem k značné technické zastaralosti zařízení, lze pachatele identifikovat jen velmi obtížně.

Nepříliš veselá zpráva došla v sobotu z Opavy, kde se o svůj návrat mezi ty, s nimiž se musí počítat, pokoušela olomoucká Sigma. Klubu, kterému se kdysi přezdívalo Modrá lavina, se však podařilo přivézt jen jeden bod za remízu. Diváci navíc neviděli ani jediný gól.

mrt

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941