Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 12 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Cyklisté, pozor! Černovírský nadjezd nad železniční tratí bude půl roku neprůjezdný

Zprávy z regionu

29.8.2014

Autor: barsi

Pokud využíváte při svých cyklovýletech či pěších toulkách starý nadjezd v Černovíru nad železniční tratí, máme pro vás špatnou zprávu. Kvůli rekonstrukci železniční stanice Olomouc hlavní nádraží bude tento nadjezd půl roku neprůjezdný. Stavební práce začnou už 1. září, od 14. září pak bude most zcela uzavřen.

K uzavření nadjezdu dojde v rámci rekonstrukce železniční stanice Olomouc hlavní nádraží. Tento starý nadjezd bude snesen a nahrazen novým. "Stavební práce započnou 1. září a potrvají do 30. dubna příštího roku. Od 14. září bude černovírský nadjezd pro cyklisty i pěší zcela uzavřen. Stavební firmy přislíbily, že se pokusí práce maximálně urychlit, aby uzavření této části propojení důležité cyklostezky z Olomouce do Hlušovic co nejdříve skončilo," uvedl mluvčí olomouckého magistrátu Michal Folta. Oproti původním představám byly stavební práce přesunuty alespoň mimo hlavní cyklistickou sezonu. Náhradní napojení na cyklostezku do Hlušovic je možné jen přes podjezd v Pavlovičkách. Rekonstrukce a modernizace železniční stanice Olomouc hlavní nádraží je největší investiční akcí v regionu, potrvá do léta roku 2016 a vyjde na bezmála 3 miliardy korun.

barsi

Reklama

FND Realitní kancelář Olomouc

Katalog firem » Služby » Realitní kanceláře

Je pro vás prodej nemovitosti noční můrou? Nedaří se vám ji prodat? Nebo prostě jen nechcete ztrácet svůj drahocenný čas? Zajistíme kompletní servis prodeje nemovitosti: - Příprava k pro...