Reklama

Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo, venku je 12.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Čím na Vánoce uděláte radost?

Tipy a názory

15.11.2016

Autor: Barbora Mrkvová

Vánoce se pomalu, ale jistě blíží a je na čase začít přemýšlet nad dárky. Vyhněte se předvánočnímu shonu, neodkládejte nakupování na poslední chvíli a užijte si svátky klidu a míru odpočinkem s rodinou. Přinášíme přehled dárkových šeků a poukazů, kterými uděláte radost rodičům, prarodičům, dětem, sourozencům i drahým polovičkám.

Přinášíme přehled dárkových poukazů, kterými potěšíte každého Přinášíme přehled dárkových poukazů, kterými potěšíte každého Foto: Archiv pořadatele

KULTURA

Divadlo na Šantovce / Dárkové poukazy na předplatné / od 3300,-
Moravské divadlo / Vánoční předplatné na tři představení / 776,- 
Divadlo Tramtarie / Dárkový poukaz na vstupenku / 210,- / 160,-
Divadlo na cucky / Dárkový poukaz na představení pro dvě osoby / 250,-

ZÁBAVA

PREMIERE CINEMAS / Dárkové poukázky na filmová promítání / od 115,- 
BOWLAND / Dárkové poukazy / 500,- / 1000 ,- 
Virtuální realita / Dárkový poukaz na hodinu ve virtuální realitě/ 250,-
Aquapark Olomouc / Poukazy, balíčky / od 160,-
Park Sportu Hrubá Voda / Dárkové poukazy na využití služeb PARK SPORTU / 200,- / 500,- / 1000,-

GASTRONOMIE

Atmosphere / Dárkový poukaz do restaurace / 500,- / 1000,-
Lobster / Dárkový poukaz do restaurace / 500,- / 1000,-
Lobster / Dárkový poukaz na školu vaření / 2690,- / 2990,-
Pivovárek Melichárek / Poukaz na Kurz vaření piva / 1600,- / 2450,-

MÓDA, KOSMETIKA A WELLNESS

MILON CIRCLE / Vánoční dárkové poukazy / hodnota dle domluvy
Relaxační centrum ČTYŘLÍSTEK / Dárkové poukazy na masáže / od 190,-
SUN WELL / Dárkový poukaz či permanentka do solárního a relaxačního studia / libovolná hodota
ALIS / Dárkové poukazy na kosmetiku a kosmetické ošetření pro muže i ženy / libovolná hodnota 
Incanto / Dárkové poukazy na nákup parfémů / libovolná hodnota
LUILUI / Dárkové vouchery2500,- až 15000,-

Mají vaši nejbližší v oblibě divadlo? Obdarujte je na Vánoce předplatným nebo poukazem na představení do jednoho z olomouckých divadel. V Divadle na Šantovce můžete zakoupit Předplatné na jaro příštího roku, které nabízí deset inscenací rozdělených do dvou pečlivě sladěných skupin po pěti představeních. Balíček je k dostání pokladně divadla nebo na webových stránkách. Vánoční předplatné na tři představení s výhodnou slevou dvaceti procent nabízí Moravské divadlo Olomouc. Sváteční balíček tak vyjde na sedm set sedmdesát šest korun. S nákupem však neváhejte, v prodeji je pouze omezený počet balíčků. Objednávat můžete na stránkách divadla, telefonicky na 585 500 500 nebo osobně na pokladně.

Foto: Divadlo na Šantovce

Divadlo Tramtarie přichystalo Dárkový poukaz na vstupenku za dvě stě deset a zvýhodněných sto šedesát korun. Poukazy jsou k dostání v Informačním centru v podloubí radnice na Horním náměstí nebo na pokladně divadla vždy pětačtyřicet minut před představením, případně přes e-mail info@divadlotramtarie.cz. Dárkový poukaz na divadelní inscenaci pro dvě osoby za dvě stě padesát korun si můžete vybrat v Divadle na cucky. K  dispozici bude na pokladně divadla před každou produkcí.

Foto: Divadlo na cucky
Foto: Divadlo Tramtarie

Darujte rodině a přátelům místo ponožek originální zábavu. Udělá jim to větší radost než klasické měkké dárky. Vybírat můžete z bowlingu, aquaparku, kina, nebo dokonce i virtuální reality. Dárkové poukázky do Premiere Cinemas zakoupíte přímo na pokladně kina a cena se odvíjí od počtu koupených vstupenek od sto patnácti do sto devadesáti pěti korun. Podrobnější informace o cenách naleznete na oficiálních stránkách Premiere cinemas. Procházet se po mořském dně, po horách, bojovat se zombíky nebo střílet z luku mohou vaši blízcí ve Virtuální realitě Olomouc. Hodina ve virtuálním světě vychází na dvě stě padesát korun a poukazy můžete buď zakoupit přímo ve Virtuální realitě Olomouc, nebo na webových stránkách.

Ze spousty dárkových šeků a balíčků můžete vybírat i v Aquaparku Olomouc. Stačí se jen rozhodnout, jestli příbuzné potěšíte poukazem na jednorázový vstup, nebo zvolíte speciálnější balíček beauty, partnerský pro seniory nebo pro muže. Poukazy koupíte na webových stránkách nebo na pokladně aquaparku. Krásné dárkové poukazy v nominální hodnotě dvě stě, pět set a jeden tisíc korun si připravil i Park sportu Hrubá Voda. Obdarovaný se nemusí bát, že by si na poukaz užil v areálu pouze jednu atrakci, naopak, částku je možné libovolně rozdělit. Zakoupit je můžete pomocí rezervačního systému.

Foto: Aquapark Olomouc
Foto: Virtuální realita Olomouc

Darovat můžete i libovolné služby restaurace LOBSTER FAMILY RESTAURANT, LOBSTER ATMOSPHERE a BOWLAND BOWLING CENTER. Příjemné rodinné prostředí, skvělé jídlo z poctivých surovin, dobré pití i milá obsluha jsou zárukou spokojenosti. Potěší jistě i zbrusu nové menu, které nezapře inspiraci v požitkářské Itálii. V BOWLAND BOWLING CENTRU si zase obdarovaní užijí spoustu zábavy při bowlingovém turnaji. Rozhodnout se můžete mezi poukazy v hodnotě pět set a jeden tisíc korun. K dispozici jsou u obsluhy a případně v kanceláři restaurace Lobster Family restaurant.

Foto: LOBSTER FAMILY RESTAURANT

Kromě dárkových šeků na konzumaci dobrého jídla nabízí Lobster i poukazy na Školu vaření. V každém kurzu vám naservírují špetku teorie, hodiny u plotny a plnou pozornost šéfkuchaře. K ruce vám budou kvalitní čerstvé suroviny i dostatečná dávka vody, kávy a vína. A kromě znalostí si odnesete sadu receptů a foto na památku. Cenově se kurzy pohybují od dvou tisíc šest set devadesáti korun nebo dvou tisíc devíti set devadesáti korun se zástěrou. Kromě školy vaření můžete darovat i Kurz vaření piva, který nabízí Pivovárek Melichárek. Na výběr jsou dvě varianty, z nichž první vychází na tisíc šest set korun a zahrnuje dvanáctihodinový kurz s aktivní účastí a skripta pro domácí samostudium. Druhá varianta za dva tisíce čtyři sta padesát korun obsahuje kromě kurzu a skript i občerstvení, degustační vzorky piva a certifikát.

Foto: Relaxační centrum ČTYŘLÍSTEK

V Relaxačním centru ČTYŘLÍSTEK můžete vybírat mezi dárkovými poukazy na nejrůznější masáže a zábaly. Šek můžete objednat buď online, telefonicky na 724 976 679, nebo osobní návštěvou Relaxačního centra. I solární a relaxační studio SUN WELL láká na dárkové balíčky. Permanentky do solárního studia vychází od pěti set korun a zakoupením získáte i kredit navíc ve výši šedesáti, osmdesáti nebo sta procent, dle nabité částky. Kromě krásného opálení nabízí SUN WELL i relaxační masáže. Služby můžete objednat buď telefonicky na 736 149 150, nebo osobní návštěvou studia. Radost můžete udělat i kvalitním parfémem, pokud si však netroufáte vůni sami vybrat, darujte poukaz do parfumerie Incanto, která šeky nabízí v libovolné hodnotě. Kosmetický salon ALIS disponuje dárkovou poukázku na služby pro muže i ženy a objednat si ji můžete osobní návštěvou. Nejen sportovcům uděláte radost Vánočními dárkovými poukazy na MILON CIRCLE. Jedná se o bezpečné a efektivní cvičení, které zaručuje rychlé výsledky. Informace o poukazech naleznete na webových stránkách nebo na telefonním čísle 585 205 700. Mají vaši blízcí rádi módu? Obdarujte je voucherem do obchodu LUILUI, kde si vyberou kvalitní oblečení přesně dle svého vkusu. Poukazy jsou k dostání v e-shopu i v kamenné prodejně.

Autor článkuBarbora Mrkvovámrkvova@olomouc.cz

Barbora Mrkvová