Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 14.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Divadlo na Šantovce myslí i na studenty: na dnešní příběh tří žen Biostory mohou vyrazit pouze za 150 korun

Tipy a názory

25.4.2014

Autor: barsi

Už dnes večer ovládnou jeviště Divadla na Šantovce tři krásné herečky - Daniela Zbytovská, Barbora Seidlová a Nikola Zbytovská, které si pro vás připravily svou nebezpečně aktuální komedii Biostory, při které se smíchem přichází i drobné mrazení v zádech. Divadlo na Šantovce vždy nabízí jedno představení, na která mají právě studenti slevu – v dubnu je takovým představením právě dnešní komedie Biostory Divadla MALÉhRY.

Děj je zasazen do prostředí fiktivního Bio-kurzu, kde se setkávají tři ženy. Výživová poradkyně na mateřské dovolené, zubní hygienistka, která podlehla ženatému duchovnímu mistrovi, a šílená psychiatrička. Pomocí praktik duchovního mistra Dušana Hunky se snaží nalézt samy sebe a být BIO. Komedie Divadla MALÉhRY je protkaná humorem i současnými tématy. Přijďte se podívat, jak to dopadne, když se tři ženy budou pokoušet nalézt sami sebe a stát se „BIO“. Co začne jako dobrá myšlenka, nemusí vždy v dobrém skončit... Na večerní představení zbývají ještě poslední lístky.

barsi

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip