Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 1.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Divadlo na cucky nabídne nové talenty alternativního divadla

Kultura

21.10.2014

Autor: Divadlo na cucky

Z prachu se zrodil člověk. Vykročil do času, do světa, do dějin. A nezůstal sám... Fyzické divadlo o životě dvou bytostí z prostoru s jinými zákony. Těla neznají gravitaci, svaly a klouby jakoby neměly omezení. To jest představení Tešlon a Frkl, které můžete vidět už dnes večer v Divadle na cucky.

Tešlon a Frkl. Tak se jmenují dvě ústřední postavy, jejichž rutinní dny a vzájemné učení se zprostředkovávají divákům ve stejnojmenné inscenaci fyzické obrazy, akrobacie i emoční interakce. "Krom ustálených poloh se herci navzájem překvapují také fyzickou improvizací. Navzájem si narušují své zvyky a obohacují se o nejrůznější dovednosti," říká Jan Žůrek, intendant Divadla na cucky. Inscenace je společným dílem Lukáše Karáska a Florenta Golfiera, který absolvoval v Divadle na cucky letní rezidenční pobyt. Premiéra projektu se uskutečnila v Divadelním studiu Marta v Brně a olomoucké publikum bude mít možnost představení navštívit v rámci komponovaného večera "Představujeme nové talenty alternativního divadla". Kromě Tešlona a Frkla je pro diváky připraveno ještě autorské představení Filipa Tellera Inspirováno láskou, které balancuje na pomezí one man show, monodramatu a divadelní zpovědi.

Úterní program v Divadle na cucky startuje v 19:30, vstupenky v ceně 150 a 100 Kč je možné rezervovat na webu divadla.

Divadlo na cucky

Reklama

PNEU PLUS s.r.o.

Katalog firem » Služby » Pneuservis

Osobní a nákladní pneuservis, prodej pneu a disků, geometrie, výměna olejů, servis klimatizací, seřízení světel, zajištění STK, výměna a kontrola brzd a brzdové kapaliny.