Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 5.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: veletrh středních škol i čtvrtstoletí Sto zvířat

Tipy a názory

25.11.2015

Autor: jap

Čím bude zajímavý dnešní den? Co se bude dít ve městě Olomouci? Přinášíme pro vás telegrafický přehled dnešních očekávaných událostí ze světa společenského života, kultury i školství.

NAŠE ČLÁNKY

Zima je za dveřmi a my jsme pro vás připravili reportáž ze špičkové prodejny vybavení pro sjezdové lyžování Skimax. V článku Jana Procházky se dozvíte třeba o speciálním sortimentu pro dámy. A to nejen o oblečení, ale i o samotných lyžích, které jsou vyvíjeny s ohledem na specifika ženského lyžování, a dámám se na nich jezdí mnohem lépe.

KULTURA

Neuvěřitelné čtvrtstoletí slaví kapela Sto zvířat. V rámci svého turné dnes dorazí i do Olomouce, konkrétně do U-klubu. Večírek, u kterého byste neměli chybět.

ŠKOLSTVÍ

V areálu učiliště Rooseveltova začíná tradiční veletrh středních škol Scholaris. Pokud ještě nevíte, kde by se mohla uchytit vaše dospívající ratolest, právě tady můžete získat inspiraci.


jap

Reklama

TETIČKY s.r.o. - hlídání dětí

Katalog firem » Služby » Hlídání dětí, dětské koutky, baby-sitting

Hlídání a doučování dětí. Hlídání na svatbách. Organizování dětských a jiných oslav. Běžné domácí práce - úklid, praní, žehlení, mytí oken. Zajišťování chodu domácnosti - n...