Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: vychází další díl Oldies a zbystřit by měli gurmáni

Tipy a názory

8.2.2016

Autor: jap

Čím bude zajímavý dnešní den? Co se bude dít ve městě Olomouci? Přinášíme pro vás telegrafický přehled dnešních očekávaných událostí ze světa společenského života, zábavy i dopravy.

NAŠE ČLÁNKY

Máte mlsný jazýček? Tento týden vám nabídne mnohé gastrozážitky. A protože mlsné jazýčky má i naše redakce, nachystali jsme pro vás další speciál, ve kterém vám přehledně řekneme, kde a kdy budou v následujících dnech připravovat nejrůznější dobroty.

SERIÁL

Dnes po poledni vychází další díl historického fotoseriálu Olomouc Oldies. V anketě na Facebooku zvítězily Smetanovy sady. Můžete se těšit na historickou procházku parky a z archivu jsme vylovili i staré snímky z Flory. Máte se na co těšit.

KULTURA

V Galerii W7 se dnes uskuteční zajímavá vernisáž. Svá díla představí malíř Jakub Čuška, student ateliéru malby u Martina Mainera na pražské akademii, který se ve své tvorbě dlouhodobě věnuje tématu krajiny. Na výstavě představí své olejomalby a akvarely periferií města a okrajů krajiny s nelibým espritem prázdna, pusta, rzí a popsaných zdí.

jap

Reklama

KARATE Club MABU-DO Olomouc, z.s.

Katalog firem » Sport » Bojové sporty a umění

TRÉNINKOVÉ CENTRUM MLÁDEŽE Jsme aktivní a uznávaný karate klub v Olomouci, odborně zaměřený na přípravu a rozvoj talentované mládeže (chlapce i děvčata). Vybraný širší kolektiv pok...