Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 9.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dnešek: Vojta Dyk, rada města i prázdninové tipy

Tipy a názory

9.2.2016

Autor: jap

Čím bude zajímavý dnešní den? Co se bude dít ve městě Olomouci? Přinášíme pro vás telegrafický přehled dnešních očekávaných událostí ze světa společenského života, zábavy i dopravy.

NAŠE ČLÁNKY

Jarní prázdniny se blíží a jelikož ne všichni rodiče mohou celý týden strávit se svými ratolestmi ať už doma nebo na horách, našli jsme pro vás několik alternativ, jak zabavit vaše dítě, aby se nemuselo nudit zavřené samo doma a koukat na televizi nebo hrát počítačové hry. Na výběr máte hned z několika příměstských táborů. Záleží na tom, zda vaše dítě baví spíš věda, poznávání krás našeho města, pohyb nebo zimní hrátky. 

KULTURA

Do Olomouce dnes přijede zpěvák Vojta Dyk. A my si ho nenecháme ujít. Chystáme rozhovor a na kávu si s ním zajde i výherkyně naší soutěže z minulého týdne.

POLITIKA

Dnes zasedá Rada města Olomouce. Zabývat se bude mimo jiné opravami silnic či tramvajovou tratí na Nové Sady. O výsledcích jednání vás budeme informovat po pravidelné tiskové konferenci ve středu.

jap

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip