Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 16 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Dopřejte svým nohám pohodlí a komfort! Protetika firmy Greif-Inex vám vyrobí vložky do bot na míru

Tipy a názory

30.9.2014

Autor: Veronika Pavlíková

Chůze a pohyb obecně jsou pro většinu z nás přirozeností a samozřejmostí. Spousta lidí se bez nich neobejde v zaměstnání, jiným zase přináší radost při volnočasových sportovních aktivitách. Všichni se však shodneme, že bolest při pohybu není nic příjemného bez ohledu na příčinu. Nemám teď na mysli puchýře z nových lodiček, ale vážnější problémy, na které pohodlné tenisky nestačí. Vyřešit je však můžete spolu s firmou Greif-Inex, která přichází na trh s unikátními vložkami do bot tvarovanými přesně podle vašeho chodidla.

Namísto střevíčku z pohádek, který padne jako ulitý, si můžete pomocí technologie AMFIT nechat vyrobit speciální ortopedické vložky dle vašich potřeb a požadavků. Společnost Greif-Inex sídlí kousek od Zbrojnice v Akademické ulici a již od roku 1995 se zabývá výrobou individuálních ortopedických pomůcek a distribucí sériových zdravotnických potřeb. Technologie AMFIT je však naprostou novinkou. Zajímá vás její průběh? Tady je. Nejprve se provede otisk chodidla, který se na scanneru převede do digitální podoby. Dále se upravuje a následně se na fréze CAD/CAM vybrousí přesný tvar ortopedické vložky. Poté se na vybroušený modul nalepí vybraný svrchní materiál různé tloušťky a rozdílných vlastností.

Ortopedické vložky Amfit umožňují dolním končetinám fungovat s maximálním potenciálem. Zaručují dlouhodobé pohodlí, snížení bolesti, biomechanickou rovnováhu a rovnoměrné rozložení hmotnosti. Mohou sloužit při kompenzaci onemocnění jako kladívkové prsty, ploché nohy, ostruhy a zborcená klenba nebo jako doplněk ke zvýšení komfortu pracovní obuvi. Jsou vhodné i pro diabetiky, u nichž se mohou tvořit vředy na chodidlech v místech maximálního tlaku. Právě u diabetiků je třeba věnovat chodidlům zvýšenou pozornost a díky ortopedickým vložkám AMFIT předcházet větším problémům.

Sortimentem Greif-Inex však nejsou jen Amfit vložky. Firma nabízí výrobu protéz a ortéz horních i dolních končetin, korzetů a jiných doplňků. Pořídit si můžete například ortopedické pomůcky francouzské firmy Gibaud, které slibují maximální pohodlí a kvalitu. Sterilní hydrogelové krytí Aqua-Gel využijete při léčbě popálenin, proleženin, bércových vředů a jiném poškození kůže. Společnost Greif-Inex také zajišťuje dovoz a distribuci ortopedických potřeb a materiálů pro protetická pracoviště. Svými produkty zásobuje také zdravotnické prodejny, lékárny a nemocnice. Samozřejmostí je i poskytnutí odborného poradenství. Většina nabízeného sortimentu je navíc plně nebo částečně hrazena pojišťovnami, je tedy lepší vydat se do firmy Greif-Inex až po návštěvě lékaře. Otevírací doba je od pondělí do pátku od půl osmé. V úterý a ve čtvrtek až do půl šesté, v pondělí a ve středu do půl čtvrté, v pátek do půl druhé. Bližší informace i kontakty najdete na www.greifinex.cz.

Veronika Pavlíková

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941