Reklama

Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie, venku je 2.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Již druholigové béčko Sigmy uhrálo v předehrávce 30. kola remízu v Uničově

Sport

29.5.2015

Autor: Karel Skřička

Poslední, 30. kolo MSFL svedlo v regionálním derby Uničov proti již jistému účastníkovi 2. ligy Sigmě Olomouc B.  Týmy se dohodly na předehrávce, a tak se zápas uskutečnil ve středu v Uničově. Diváci viděli velmi zajímavé utkání, které nabídlo vše, co může fotbal nabídnout. Dramatičnost, emoce, množství šancí a čtyři pěkné góly.

Aktivněji zahájili utkání hosté a od první minuty na svého soupeře doslova vlétli. V 11. minutě se podařilo Rolincovi obelstít domácí obranu a bezpečně skórovat. O chvíli později opět Rolinc překonal vše, co mu stálo v cestě až na brankovou konstrukci, která mu zabránila v navýšení skóre. Ve 36.minutě měl Falta možnost skórovat po rohovém kopu, ale skvělý Uvízl mu v tom zabránil. Ke konci poločasu ještě tvrdě vystřelil Texl, ale z brankové čáry míč vykopl Koutek. V samém závěru poločasu ještě rozhodčí domácím odpustil pokutový kop. Suma sumárum uničovští mohou být s výsledkem poločasu hodně spokojeni, jelikož Sigma si vypracovala velké množství šancí plus neodpískaný pokutový kop."Mohli bychom se vymlouvat na neodpískanou penaltu, ale z takového množství šancí jsme měli něco proměnit a mohli jsme utkání dohrávat v klidu," nebyl se svými svěřenci spokojen trenér Augustin Chromý.

Druhá půle začala pro jeho svěřence šokem. Krč si naběhl na centr Nuce a hlavou vyrovnal. Domácí, jejichž tvrdost byla až na hranici pravidel, což rozhodčí toleroval pokračovali v náporu a v 54. minutě Vasiljev našel Jeřábka a ten poslal Uničov do vedení. O devět minut později to byl Falta, který ukázkovou bombou z dálky překonal bezmocného Uvízla, a bylo srovnáno. Ve zbytku utkání měl překvapivě více ze hry Uničov, ale Sigmu podržel brankář Bárta, který vychytal vše a zejména se zaskvěl při šancích Stříže a Jeřábka. "Mnoho nakonec nechybělo a mohli jsme odejít poraženi. Pro diváky to musel být zajímavý fotbal, ale nelíbily se mi chyby, kterých jsme se dopustili. Hráčům jsem před zápasem říkal, že tento zápas již považuji za přípravný na druhou ligu. S takovým výkonem bychom tam však nemohli obstát," viděl situaci Augustin Chromý.

O víkendu hrají hráči Sigmy B předposlední utkání soutěže ve Zlíně proti Fastav Zlín B. Druhý olomoucký tým v soutěži HFK hraje v sobotu v Líšni.

SK Uničov - SK Sigma Olomouc B 2:2 (0:1)
Branky: 48.Krč, 54.Jeřábek - 11.Rolinc, 63.Falta
Rozhodčí: Nejedlý - Černý, Hájek
Žl.karty: Jemelka, Texl
Uničov: Uvízl - Heinz, Vejvoda, Řehák, Koutek - Juřátek - Jeřábek (89.Kasal), Nuc (82.Konečný), Stříž (77.Hrubý), Vasiljev - Krč   
Trenér: Jiří Navrátil
Sigma B: Bárta - Texl, O.Ševčík, Štěrba, Jemelka - Kalvach, Richter - Schmidt (51.Yunis), P.Ševčík, Falta (89.Fišer) - Rolinc (69.Vichta)
Trenér: Augustin Chromý

Karel Skřička

Reklama

CAJK Bistro

Katalog firem » Restaurace, stravování » Bufety

Kavárna , bistro, bar, restaurace, obchod.