Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 5.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Na extraligový florbal, hokej nebo prvoligový basketbal

Sport

25.10.2016

Autor: rhe

Sportovní týden odstartuje už v úterý, ale naplno se rozjede v pátek, kdy hostí florbalistky FBS Olomouc pražský Chodov a volejbalistky VK UP hrají derby v Přerově. Mora hraje doma v neděli proti Karlovým Varům. Ve stejný den hostí Basketbal Olomouc brněnské Šlapanice. Sigma zajíždí v úterý pro desátou výhru do Frýdku-Místku.

Florbalistky FBS Olomouc hostí v extralize v Čajkaréně pražský Chodov. Florbalistky FBS Olomouc hostí v extralize v Čajkaréně pražský Chodov. Foto: Archív

FBS Olomouc přivítá pražský Chodov

I přes bojovný výkon extraligových žen FBS Olomouc nakonec skončilo poslední utkání 4:8. Elite Praha začalo zápas velice aktivně, už v šestnácté sekundě první třetiny se podařilo skórovat domácí Noskové. Za olomoucký tým se prosadily hráčky Alena Sklenářová a Monika Fleischmannová gólem na 2:2, ve druhé třetině opět Alena Sklenářová a poslední čtvrtý gól hanáckého celku vstřelila Kateřina Peterková.
Zápas byl vyrovnaný, co se týče střelby na bránu - 26:24 pro domácí tým Elite Praha. Další zápas odehraje FBS Olomouc na domácí půdě v pátek 28.10. 2016 v Čajkaréně ve 14:30, kdy hostí třetí tým tabulky FAT PIPE FLORBAL CHODOV.

HC Olomouc vyráží v pátek do Pardubic a v neděli má v plecharéně Karlovy Vary. HC Olomouc vyráží v pátek do Pardubic a v neděli má v plecharéně Karlovy Vary. Foto: Archív

Mora jede do Pardubic a hostí Vary

Mora v neděli konečně po pěti kolech zabrala naplno a doma porazila Mladou Boleslav 2:1. Výsledkovou krizi si hráči Olomouce nějak nepřipouštěli. "Naše frustrace možná až taková nebyla, jak by si možná někdo myslel. Nebyl na nás vytvářený nějaký tlak, dokonce i fanoušci nás podpořili transparentem. Oni vědí, že se snažíme. Není to tak, že dostáváme o pět branek více, že bychom hráli odevzdaný hokej. My jsme prostě bojovali, ale ne a ne to tam spadnout. Pak nám navíc napadají do branky vyloženě blbé góly, a to pak trochu působí na psychiku. Ale říkali jsme si, že už se to musí zlomit. Nemůžete hrát přece stále dobře a stále prohrávat, to prostě nejde," zmiňoval po utkání s Boleslaví brankář Branislav Konrád.
Kohouti jedou v 16. kole Tipsport extraligy v pátek do Pardubic, kde se od 17:00 střetnou s posledním týmem tabulky Dynamem.
V neděli hostí HC Olomouc v 17. kole Tipsport extraligy na domácím ledě Energii Karlovy Vary. První buly vhodí rozhodčí v 17:00.

Sigma má namířeno do Frýdku. Urve desátou výhru v řadě?

Vedoucí tým FNL SK Sigma Olomouc hraje ve 13. kole Fotbalové národní ligy v Lipině, místní části Frýdku-Místku, kde má své hřiště MFK. Zápas startuje ve 14:30. A jak se Sigma na Frýdek připraví? "Jako vždycky, ve druhé lize jsou všichni soupeři silní, nečeká nás tam nic lehkého. Nachystáme se na to a od první minuty jim nedáme žádný prostor. Měli jsme nyní dlouhé cestování do Sokolova, tak nám trenér možná dá nějaký den volna a pak na to vlétneme zase naplno," říkal po utkání se Znojmem Tomáš Zahradníček.
V sestavě Frýdku-Místku budou zase dva odchovanci Sigmy. Útočník Martin Vyskočil a záložník Marek Šichor.

V MSFL vyzve Holice Petřkovice, béčko Sigmy zabojuje v Hlučíně

V sobotu pokračuje také fotbalová MSFL. 1. HFK Olomouc přivítá na svém stadionu od 14:00 Petřkovice. Ve stejný čas hraje vedoucí tým soutěže béčko Sigmy Olomouc na hřišti Hlučína.

Tabulka 1. ligy basketbalu mužů. Olomouc v popředí... Tabulka 1. ligy basketbalu mužů. Olomouc v popředí...

Univerzita zajíždí do Opavy, Basketbal Olomouc hostí Šlapanice

Nováček 1. ligy basketbalu mužů SK UP Olomouc hraje v úterní předehrávce 5. kola na palubovce béčka Opavy. Zápas začíná v 19:30.

V 18 hodin se v Čajkaréně v Olomouci v neděli v 5. kole 1. ligy utkají domácí a v tabulce druhý Basketbal Olomouc s šestým Sokolem Šlapanice.

Volejbalistky UP hrají derby v Přerově

Volejbalistky VK UP Olomouc vyhrály první dva zápasy Uniqa extraligy. Ve čtvrtém jedou v pátek do Přerova, kde od 18 hodin nastoupí proti družstvu Volejbal Přerov.

Zora zkusí překvapit v Šale

Házenkářky DHK Zora Olomouc zajíždí v sobotu v dalším interligovém kole na Slovensko, kde se utkají od 18 hodin se Slovanem Duslo Šala.



Reklama

OK plast - Dům oken a dveří

Katalog firem » Řemeslníci » Okna, dveře, zastiňovací technika

Regionální výrobce oken a dveří. Zpracování cenových nabídek, poradenství. Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna a dveře, žaluzie, sítě proti hmyzu, parapety, rolety. Plastová...