Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 7 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Na start Synot ligy nebo florbal

Sport

9.2.2016

Autor: rhe

Sportovní týden nebude tentokrát tak nahuštěný jako ty minulé. Může za to hlavně hokejová extraliga, která má reprezentační pauzu. Naopak startuje jarní část Synot ligy a Hanáci hned na úvod hostí na Andráku v záchranářském duelu Bohemku. Doma hrají ještě florbalistky. Na hřiště soupeřů jedou volejbalisty, basketbalisté i házenkářky.

Lotyšský stoper Renars Rode by měl po odchodu Hubníka do Plzně a karetním trestu Radakoviče nastoupit ve středu obrany Sigmy proti Bohemians 1905. Lotyšský stoper Renars Rode by měl po odchodu Hubníka do Plzně a karetním trestu Radakoviče nastoupit ve středu obrany Sigmy proti Bohemians 1905. Foto: Jan Procházka

Sigma odstartuje v sobotu boj o záchranu proti klokanům

Osm přípravných zápasů před startem jarní části Synot ligy odehráli fotbalisté SK Sigma Olomouc. Svěřenci trenéra Václav Jílka sedmkrát zvítězili, jednou prohráli. Nejlepším střelcem Hanáků v přípravě byl Tomáš Malec, dal čtyři branky. Třikrát skóroval Aidin Mahmutovič, který bude v Sigmě v jarní části hostovat a do přípravy se zapojil později. Na závěr přípravy Sigma absolvovala herní soustředění v Turecku, kde vyhrála všechna tři utkání.
"Záměr vyšel. Absolvovali jsme tady týden, kromě dneška, v dobrých klimatických podmínkách. Myslím, že se udělal kus práce, uvidíme, jak se to projeví v soutěžních utkáních," zhodnotil soustředění kouč Hanáků Václav Jílek.
Fotbalisté SK Sigma Olomouc nastoupí v prvním jarním duelu Synot ligy v sobotu na Andrově stadionu od 16 hodin proti Bohemians 1905.
V úterý proběhla na Andrově stadionu tisková konference za účasti fanoušků Sigmy. Rozhovor s Václavem Jílkem.


Florbalistky FBS TEMPISH Olomouc přivítají v Čajkaréně Jičín. Florbalistky FBS TEMPISH Olomouc přivítají v Čajkaréně Jičín. Foto: www.fbsolomouc.cz

Florbalistky jdou v extralize na Jičín

Florbalistky FBS Olomouc hostí v pátek v 19. kole extraligy v Čajkaréně od 18:00 FBK Jičín. V předchozím domácím střetnutí porazily Hanačky Crazy girl FBC Liberec 6:5. Hattrickam se blýskla Jana Janošová. Jičín doma prohrál s Brnem 0:3.

Volejbalistky VK UP Olomouc čeká další těžký duel s Prostějovem. Volejbalistky VK UP Olomouc čeká další těžký duel s Prostějovem. Foto: Archív Nejlepší Adresa.

Vysokoškolačky čeká další derby s Prostějovem

V rámci 2. kola nadstavby volejbalové extraligy žen zavítají hráčky VK UP Olomouc v sobotu na palubovku mistrovského Prostějova, na níž v tomto týdnu neúspěšně bojovaly o postup do finále Českého poháru. Hrát se bude od 17 hodin. V předchozím kole UP zvládla Ostravu.

Basketbal Olomouc začíná nadstavbu u Sokolů v Praze

Basketbalisté Olomouc odstartují v pátek nadstavbovou část A1 na hřišti Sokola Pražského. Zápas má úvodní rozskok od 19 hodin.

Zora jede napravit dojem z domácího utkání se Slavií do Šaly

Házenkářky DHK ZORA Olomouc čeká v 18. kole v sobotu zápas na venkovním hřišti. Od 15:00 hrají na palubovce Duslo Šala. Zora v první půli bouchla se Slavií.

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941