Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 10.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Kam za sportem? Sigma jede na Slovácko, házenkářky hrají play-out a baseballoví Skokani hostí Ostravu

Sport

23.4.2014

Autor: rhe

Sportovní fanoušci si budou muset zvyknout na život bez hokeje, extraligový barážový thriller skončil "happy endem". V podobný konec doufá i fotbalová Sigma, která ale potřebuje k současným 25 bodům přidat minimálně tři další. V sobotu pro ně vyrazí na Moravské Slovácko. Házenkářky Zory dohrávají konec sezóny, po nepovedeném posledním kroku do play-off a porážce ve Zlíně je čeká jen play-out s Jindřichovým Hradcem. Svoje zápasy hraje i fotbalová MSFL, podruhé za sebou hrají na domácím hřišti baseballisti, Skokani Olomouc hostí Arrows Ostrava.

Sigma jede pro body k záchraně na Slovácko
Fotbalisté SK Sigma Olomouc jsou stále hodně namočeni v bojích o udržení v Gambrinus lize. V neděli doma jen remizovali s Příbramí 0:0. Referát z duelu SIGMA - PŘÍBRAM. Sigma tak má jen 25 bodů. Na záchranu je podle historických statistik potřeba něco kolem třiceti bodů. Nyní mají Hanáci náskok na sestupové příčky pouze dva body. V tabulce za ní mají Znojmo, Slavia a Bohemians 1905 shodně 23 bodů, poslední Baník jich má na svém kontě 22. Navíc hrají Hanáci venku, kde se jim opravdu hrubě nedaří. Sigma prohrála venku všechny čtyři jarní duely při skóre 1:13. Sigma je nyní dvanáctá, Slovácko už je v klidu zachráněno, má 32 bodů a je na 7. místě. Sigma se bude muset v Uherském Hradišti obejít bez dlouhodobě zraněného Michal Ordoše, zápas začíná v sobotu od 19 hodin.

Zora dohrává sezónu s Jindřichovým Hradcem
Série play-out o udržení v interlize, hraná stejně jako play-off na tři vítězné zápasy, startuje ve stejných termínech jako boj o medaile, tzn. 26. a 27. dubna a střetnou se v ní Olomouc s Jindřichovým Hradcem a Veselí nad Moravou s Pískem. Zora, která až ve 22. kole přišla o play-off, je v měření sil s druhým jihočeským celkem jednoznačným favoritem, svoje domácí zápasy budou Hanačky hrát v sobotu od 17:30, v neděli od 10:30. Odvety se hrají v Jindřichově Hradci 3. a případně 4. května. Pátý zápas by se hrál opět na Hané 7. května.

V MSFL hostí Holice Mikulovice, béčko jede do Kroměříže
23. kolem pokračuje třetí nejvyšší fotbalové soutěž. V sobotu hostí od čtyř hodin na svém hřišti osmý celek soutěže 1. HFK Olomouc nováčka z Mikulovic, který je dvanáctý. Holice má za sebou dva podařené zápasy. Doma porazila Hlučín 2:0 a v minulém kole dokázala dokonce dovézt bod z hřiště vedoucího celku soutěže SFC Opava. Referáty ze zápasů MSFL.
Druhý tým MSFL SK Sigma Olomouc B hraje na hřišti čtrnácté Hanácké Slávie Kroměříž. Béčko Sigmy doma v posledním utkání remizovalo 2:2 se třetí Třebíčí, Kroměříž dovezla cenný bod z Mikulovic. Zápas začíná na hřišti Hanácké Slávie v neděli v 16:30.

Skokani Olomouc doma hostí Arrows Ostrava
V dubnu odstartovali sezónu také extraligoví baseballisté Skokani Olomouc. Start se jim příliš nepovedl, když z prvních devíti duelů vyhrál jen jeden. Prvních šest zápasů hráli Skokani venku a prohráli všechny zápasy jak s Kotlářkou, tak s Eagles. Minulý víkend hráli Skokani poprvé doma s Tempo Titans. První dvě utkání prohráli (2:9 a 4:8). Až na devátý pokus se Olomouckým baseballistům povedlo zvítězit, když Tempo zdolali v neděli 11:1. I v dalším víkendu hrají Skokani třikrát doma, tentokrát s Arrows Ostrava. V sobotu začínají zápasy ve 13 a v 16 hodin, v neděli ve 13:00.

Reklama

acoptik

Katalog firem » Obchod » Oční optika

Používáme kvalitní značkové čočky Essilor-France. Nabízíme nejnižší ceny v okolí bez podmíněných nákupů! Jen u nás koupíte obroučky od 150,- Kč. Zakázky zpracováváme ve vl...