Reklama

Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav, venku je 18 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Konečně. Iron Man prozradil, co hledá na Hané: Svou Wonder Girl - novou MissOK!

Zprávy z regionu

16.11.2016

Autor: jap

Od minulého týdne se internetem šíří zpráva o Tonym Starkovi alias Iron Manovi, který zavítal do Olomouce. Možná jste ho zahlédli i vy. Přijal ho dokonce i primátor Antonín Staněk. Nikdo ale doposud nevěděl, proč se Iron Man tak z čistajasna objevil právě na Hané. Až do dnešního poledne. Iron Man hledá na Hané svoji Wonder Girl neboli královnu krásy Olomouckého kraje!

Foto: Jan Procházka
Foto: Jan Procházka

Nový ročník Miss Olomouckého kraje 2017 je již pomalu za dveřmi! Bude to akce, kterou si nenechá ujít ani Tony Stark. O titul královny krásy Olomouckého kraje se mohou ucházet dívky, které jsou studentkami kterékoliv střední školy Olomouckého kraje. MissOK je unikátní soutěž, při které se představí šarm, dovednosti a talent nejen soutěžících dívek, ale také nadaných žáků partnerských škol, kteří se každoročně podílí na programu závěrečného galavečera, který proběhne v pátek 24. března 2017 v BEA centru Olomouc.

Staňte se MissOK

Najděte společně s námi Wonder Girl Olomouckého kraje!
Máte ve svém okolí Wonder Girl? Neváhejte využít nového systému přihlašování na www.hledasewondergirl.cz nebo na Instagramu k fotce připojte hashtag #hledasewondergirl

Zájemkyně o korunku nejkrásnější středoškolačky se pak představí porotě na castingu, který se bude konat v BEA centru 12. ledna. Porota z nich vybere dvanáct finalistek - výjimečných dívek, ze kterých vzejde Wonder Girl – MissOK pro rok 2017. "Do každého ročníku soutěže se snažíme vnést něco nového a neotřelého. Vždy se těšíme na nové tváře a"talenty. Chtěli bychom dívkám vzkázat, ať se nebojí přihlásit, a přijdou nám ukázat, co v nich je,“ říká pořadatel soutěže Roman Štěpánek společnosti RPSC ideas. Vítězkou minulého ročníku se stala Kateřina Kučerová z Gymnázia Šumperk, která soutěž velmi chválí a říká: "Vůbec se nebojte přihlásit do této soutěže, poznáte spoustu nových lidí a špičkových profesionálů." A co vítězka MissOK 2016 pociťovala při předání korunky a získání titulu MissOK? "Když vyhlašovali mé jméno, nemohla jsem tomu uvěřit, protože už předtím jsem získala korunku MissOK Face. Byla jsem moc šťastná, je to těžké popsat slovy. Rozhodně tuto soutěž všem doporučuji, stojí to za to. Nejde ani tak o výhru, ale jde hlavně o účast, protože nasbíráte mnoho cenných zážitků a zkušeností," říká Kateřina Kučerová. (Celý rozhovor s ní si můžete přečíst zde.)

Úřadující MissOK Kateřině Kučerové pomalu končí vláda. Komu předá korunku? Úřadující MissOK Kateřině Kučerové pomalu končí vláda. Komu předá korunku? Foto: Jan Procházka

"MissOK není jen významná kulturní událost, je to výjimečný zážitek, který si v březnu 2017 nemůžete nechat ujít. Galavečer má téma superhrdinové a budete se moci osobně setkat s Iron Manem a dalšími superhrdiny! Nebude chybět bohatý raut, skvělé pití a fantastická atmosféra," vylíčil Štěpánek.

jap