Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 14.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mladík drze sebral zapomenutou peněženku, jeho kousek ale zabrala kamera. Poznáte zlodějíčka?

Krimi

26.8.2014

Autor: mrt

Peněženka zapomenutá na regále v jednom z obchodů v Olympii zaujala mladého zloděje v červené kšiltovce. Zřejmě ale nepočítal s bdělým okem bezpečnostní kamery. Pokud výtečníka poznáte, zájem o něj jeví policie.

"Ve středu 6. srpna zapomněl na prodejně s oblečením v obchodním centru Olympia muž peněženku s doklady a penězi na jednom z otevřených regálů. Přečinu zatajení věci se pak dopustil mladík ve věku kolem dvaceti let, oblečený do trička s červenobílými pruhy, na hlavě s černou kšiltovkou a bílými brýlemi. Oblečené měl dále modré kraťasy po kolena a obutý byl do bílo-růžových tenisek. Pohyboval s v doprovodu starší ženy s blonďatými vlasy. Po chvíli, kdy si odložené peněženky všiml, jí sebral a odešel z prodejny do prostoru obchodního centra. Žádáme svědky, kteří by na kamerovém záznamu poznali výše popsanou dvojici, aby nás kontaktovali na lince 158," sdělila mluvčí policie Marie Štrbáková.

mrt

Reklama

Galerie Šantovka

Katalog firem » Obchod » Supermarkety, hypermarkety, obchodní domy a centra

Nákupní, zábavní a společenské centrum v srdci Olomouce. Kromě více než 200 obchodů můžete navštívit také útulné kavárny a kvalitní restaurace, multikino, divadlo nebo bowlingovou arénu...