Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 11.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Mrtvý z kontejneru byl nejspíš bezdomovec, podle policie nezemřel násilnou smrtí

Krimi

12.2.2016

Autor: jap

Mrtvý muž, kterého včera objevili zaměstnanci sběrného dvora mezi starým papírem, byl podle dosavadních zjištění nejspíš bezdomovec. A podle předběžných výsledků vyšetřování nezemřel cizím zaviněním. Policisté už znají i mužovu totožnost.

Muže zřejmě usmrtil lis na papír v popelářském autě. Ilustrační foto. Muže zřejmě usmrtil lis na papír v popelářském autě. Ilustrační foto. Foto: Depositphotos.com

Tělo jednačtyřicetiletého muže našli včera pracovníci sběrného dvora mezi starým papírem, který přivezl popelářský vůz. Podle dosavadních výsledků vyšetřování se jeví jako pravděpodobné, že muž patřil mezi bezdomovce. "Zatím nic nenasvědčuje tomu, že by zemřel násilnou smrtí. Ve věci byla nicméně nařízena pitva, která to potvrdí, či vyvrátí," sdělil kriminalista Martin Naswetter. Muž zřejmě zemřel v lisu na papír, jeho tělo bylo značně zdevastované. Jak se dostal do kontejneru, je nyní předmětem vyšetřování. "Probíhá šetření mezi komunitou, v níž se tento muž pohyboval," doplnil Naswetter. Je možné, že bezdomovec mezi starým papírem nocoval.

jap

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941