Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 4.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Noční výtržníci trhali květiny a převraceli stojany. Strážníci je přiměli po sobě uklidit

Krimi

27.5.2015

Autor: roc jap

Noční výtržnosti se pod dohledem kamer městské policie nevyplácejí. Vědí o tom už dva muži, kteří v noci na dnešek trhali květiny a převraceli reklamní stojany na Horním náměstí. Hlídka strážníků je dostihla a nejen, že muže čekala pokuta, ale museli po sobě i uklidit.

“Skupinka tří mužů zaujala dnes kolem čtvrté hodiny ráno obsluhu kamerového systému. Procházeli kolem jedné z restauračních předzahrádek, jeden z mužů vytrhl dvě květiny z truhlíku umístěného na oplocení předzahrádky a svoji trofej si odnášel s sebou. Skupinka pokračovala dále do ulice Pavelčákova, kde jiný muž z tohoto trojlístku rozházel na chodník reklamní tiskoviny ze stojanu. To už na místo dorazila hlídka strážníků,” uvedl k případu mluvčí městské policie Tomáš Musil. Zatímco trhač květin dostal pokutu, muž, kterému vadil reklamní stojan, po sobě musel pouze uklidit.

roc jap

Reklama

OK plast - Dům oken a dveří

Katalog firem » Řemeslníci » Okna, dveře, zastiňovací technika

Regionální výrobce oken a dveří. Zpracování cenových nabídek, poradenství. Vyrábíme, prodáváme a montujeme plastová okna a dveře, žaluzie, sítě proti hmyzu, parapety, rolety. Plastová...