Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Okružní křižovatka Dobrovského by mohla být průjezdná o celý měsíc dříve

Zprávy z regionu

7.8.2012

Autor: roc

Křižovatka olomouckých ulic Dobrovského a Na Střelnici bude průjezdná nejpozději v pátek 5. října. V této době sice pravděpodobně ještě nebudou všechny práce na rondelu hotové, především v případě zeleně dodavatelé stavby počítají s dodržením původního termínu, kterým je 8. listopad. Stavbaři se pokusí termín zprůjezdnění ještě více zkrátit, nicméně prozatím jej neumějí zaručit.

Zkrácení termínu zprůjezdnění je výsledkem dnešního setkání vedení kraje, města a dodavatele stavby, společnosti Eurovia. Hejtman Martin Tesařík a náměstkové primátora Ivo Vlach a Martin Major si při něm prohlédli staveniště a diskutovali o postupu budování okružní křižovatky, pracovní době na staveništi a komplikovaných přeložkách inženýrských sítí, které často vedly jinudy, než se předpokládalo.
Dodavatelé stavby již finišují s pracemi v navazující Zámečnické ulici, během několika dní se začne budovat samotný středový kruh rondelu.
Investorem stavby okružní křižovatky ulic Dobrovského, Na Střelnici, Studentská a Zámečnická je Olomoucký kraj. Město Olomouc využívá probíhajících uzavírek a v ulici Studentská provádí rekonstrukci kanalizace a vodovodu.

roc

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941