Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 8.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Opilec způsobil hromadnou havárku, zranili se tři lidé

Krimi

18.12.2014

Autor: jap

Řetězovou havárku způsobil na mol opilý řidič v ulici U Podjezdu. Nezvládl zastavit a jeho selhání odnesla hned tři další auta. A zranili se tři lidé.

V pondělí krátce před sedmnáctou hodinou řídil šestatřicetiletý muž svůj Hyundai na ulici U Podjezdu v Olomouci. “Před železničním přejezdem ve směru jízdy k ulici Chválkovická však s největší pravděpodobností nepřizpůsobil rychlost jízdy hustotě provozu a zezadu narazil do zastavujícího osobního vozidla Škoda Octavia,” informovala mluvčí policie Marie Štrbáková. Došlo k efektu domina: nabouraná Octavia před sebou smetla další Hyundai a ten pro změnu narazil do Toyoty stojící před ním. “Došlo ke zranění tří lidí. Kromě šestatřicetiletého řidiče, který nadýchal 3,02 promile alkoholu, měli všichni alkohol negativní. Celková hmotná škoda byla vyčíslena na 270 tisíc korun. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro přečin Ohrožení pod vlivem návykové látky. Příčiny a okolnosti nehody jsou předmětem dalšího policejního prověřování,” uzavřela Štrbáková.

jap

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip