Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 5.9 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Pití kávy může být sport: v únoru odstartuje maraton kavárenských povalečů

Zprávy z regionu

1.2.2015

Autor: roc

I pití kávy může být sport. O tom se v únoru přesvědčí i Olomoučané. Ve vyznačených podnicích ve městě totiž odstartuje maraton kavárenských povalečů. Kavárenští štamgasti všeho druhu i nováčci se tak můžou těšit na adrenalinový zážitek, kulturní vyžití či zajímavé ceny. A jako bonus k tomu všemu: potěšení pro chuťové pohárky.

Kavárenský maraton vypukne v Olomouci poprvé. "Šlo nám o to, aby se lidé naučili pít kvalitní kávu a také se seznámili s kavárnami ve městě," uvedl Jaromír Krátký, zakladatel Ligy olomouckých kavárenských povalečů, která soutěž pořádá. Ve "sportoviště" se promění hned devět kaváren - Bistrá kráva, Cafe delux, Druhý domov, Jazz fresh café, Kafe Kodó, Kikafe, Love coffee, Naše café a Střední formát. "S každou navštívenou kavárnou, kde maratonci kávu vypijí, získají samolepku do své hrací karty a můžou závodit dál. Karta je k dostání ve všech zúčastněných kavárnách, také tam ji pak sportovci vyplněnou odevzdají. Pro nejrychlejšího povaleče máme připravenou speciální cenu. Hlavní výhru si však odnese ten, jehož kartu vylosujeme," nastínil Krátký s tím, že vítěz obdrží balíček s kvalitní kávou a také stylovým mlýnkem.

Maraton navíc zpestří nejrůznější workshopy a projekce. Program bude postupně zveřejňován. Netradiční klání pro kávové fanoušky skončí s 28. únorem. Více informací naleznete na povalečském Facebooku.

roc

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941