Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Policisté vyšetřují vraždu seniora, stropem prosakovala krev

Krimi

19.4.2015

Autor: orf

Olomoučtí kriminalisté vyšetřují od nedělního rána vraždu starého muže (†73). Jeho tělo našli v bytě ve Werichově ulici v kaluži krve. Sousedům o patro níž prosakovala krev stropem.

Policisty v neděli ráno zavolali nájemníci jednoho z bytů ve výše zmíněné ulici, kterým se na stropě objevila postupně se zvětšující červená skvrna. Když muži zákona byt o patro výš otevřeli, našli tělo starého muže bez známek života.
Podle soudního lékaře byl senior zavražděn v noci mezi jednadvacátou hodinou sobotní a druhou hodinou nedělní. K mechanizmu úmrtí policisté nic nesdělili. „Vzhledem k počátku vyšetřování nebudeme sdělovat žádné podrobnosti,“ uvedla olomoucká policejní mluvčí Marta Vlachová.
Podle dostupných informací pracují kriminalisté s několika vyšetřovacími verzemi. „Ve hře je i více motivů. Předpokládáme však, že pachatelem bude s největší pravděpodobností osoba z okruhu lidí, které zavražděný znal,“ prozradil kriminalista, který na případu pracuje.

orf

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip