Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 9.4 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Přes centrum nepojedou tramvaje, nahradí je autobusy

Zprávy z regionu

18.4.2014

Autor: barsi

Pokud se o velikonočním víkendu chystáte přepravovat tramvajemi, připravte se na to, že se vaše cestování mírně zkomplikuje. Kvůli opravě tramvajové trati v ulicích 8. května, Denisova a Pekařská přes centrum nepojedou tramvaje. Nahradí je tak autobusová doprava.  

V sobotu a v neděli budou přes centrum jezdit náhradní autobusy označené písmenem X, které budou vedeny v trase Palackého - Hlavní nádraží a zpět. Jejich trasa bude totožná s tou tramvajovou. Pouze na Hlavním nádraží nepojedou ze stejného místa jako tramvaj, ale od autobusového označovníku C. Linky 1 a 2 budou nahrazeny tramvajovou linkou s označením U, která pojede po trase Nová Ulice – Náměstí Hrdinů – Neředín, krematorium a zpět. Jiné označení se objeví také na čtyřce, která změní svůj název na X4 a bude kopírovat trasu lichých tramvají. Výluka se nedotkne obou linek nových tramvají ani provozu sedmičky.

Podrobné informace o výlukách naleznete na každé tramvajové zastávce nebo na stránkách Dopravního podniku Olomouc.

barsi

Reklama

Taneční skupina RYTMUS Olomouc

Katalog firem » Sport » Tanec, taneční školy

Taneční skupina Rytmus Olomouc patří k jedné z největších tanečních skupin v Olomouci a věnuje se tanečním stylům disco dance, contemporary (modern dance) a jazz dance. Vznikla roku 1986 a od...