Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 6.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Řidič audi se opil: převálcoval ostrůvek i s majákem, zastavila ho až železná brána a plot školy

Krimi

28.7.2014

Autor:

Včerejší jízda autem vyšla velmi draho devětadvacetiletého řidiče z Brna, který v ranních hodinách naboural své Audi A6 na ulici Zolova v Olomouci. Muž, který, jak později ukázala dechová zkouška, sedl za volant posilněn alkoholem, nezvládl řízení a kromě škody na autě dokázal poničit i část ulice. Naštěstí, během jeho jízdy nebyl nikdo zraněn.

Řidič zřejmě nikdy neslyšel o tom, že alkohol za volant nepatří, a proto bezstarostně usedl do svého vozu a vydal se na cestu. U základní školy směrem od ulice Jižní nepřizpůsobil rychlost jízdy dvojité zatáčce, která následovala, a najel na středový ostrůvek, kde narazil do plastového majáku. Tím jeho potíže na silnici ale nekončily. „Řidič sjel následně s vozidlem mimo komunikaci, kde narazil do železné brány a drátěného plotu u základní školy,“ sdělila policejní mluvčí Marie Štrbáková.

Kromě škody na vozidle Audi A6 způsobil řidič svojí nezodpovědnou jízdou také hmotnou škodu na místě, kde havaroval. Betonová obruba, plastový maják, vstupní železná brána, drátěný plotek, betonové zdivo a železný stojan na kola – to vše si může řidič započítat do konečné částky, která činí sto třicet pět tisíc korun. "Řidič, který na místě nadýchal téměř dvě promile, je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí mu až dva roky vězení," doplnila mluvčí.

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské turistické boty z kvalitní nubukové kůže, skvělá obuv i do terénu a na houby.

Celá podešev je přišitá ke svršku, nehrozí rozlepení. Další pozitivum je pohodlí a polstrovaná kožená stélka.
V nabídce více barev i modelů.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuvhulman.cz
www.obuv-mustang.cz