Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 10.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Sigma B rozstřílela v olomouckém derby Holici pěti brankami

Sport

20.4.2015

Autor: Karel Skřička

Jednadvacáté kolo MSFL přineslo olomoucké derby. Oba týmy jsou v rozdílných pozicích. Sigma B jasně ovládá soutěž, kterou vede s jasným náskokem. Naopak holičtí mají úplně jiné starosti jelikož bojují o udržení v soutěži. 

Domácí, kteří procházejí MSFL jako nůž máslem, okamžitě převzali otěže utkání a svého soupeře svírali do kleští. Hned v 6. minutě museli holičtí obránci hasit požár na brankové čáře. V 17. minutě Hladíkova dělovka prosvištěla kolem Muchovy branky. Ve 25. minutě korunovali domácí svůj tlak brankou Adama Ševčíka. Ve 38.minutě se hosté osmělili do útoku a hned z toho byla nadějná příležitost. Můčkova střela však těsně minula Bártovu branku. Poté měl ještě šanci domácí Falta a v poslední minutě prvního poločasu se dočkali jasně lepší domácí druhé branky. Stoper Ondřej Ševčík si přesně naběhl na rohový kop a hlavou poslal míč do sítě. První poločas byl jasně v moci domácích. Bylo jen otázkou, kolik se podaří domácím vstřelit branek.
Domácí i ve druhém poločase pokračovali v tlaku a vypracovali si několik šancí. Dvakrát Adam Ševčík ani Hladík však Muchu nepřekonali. Až v 71. minutě Grézl nejprve zastavil unikajícího Faltu, následně však sám zaznamenal vlastní gól. O čtyři minuty později fauloval v pokutovém území Lukášek, což znamenalo červenou kartu a nařízenou penaltu, kterou střídající Rolinc proměnil ve čtvrtou branku Sigmy. Hosté v deseti již neměli vůbec šanci na ohrožení branky domácích. Ti v 89. minutě dokonali dílo holické zkázy pátou brankou z kopačky Petra Vavříka, který se ocitl ve vápně zcela volný a prostřelil Muchu.

SK Sigma Olomouc B - HFK Olomouc 5:0 (2:0)
Branky: 25.A. Ševčík, 45. O. Ševčík, 71. Grézl vlast., 76.Rolinc z penalty, 89. Vavřík 
Rozhodčí: Vkovský - Priesol, Duda
Žluté karty: O.Ševčík - Varaďa, Soukup
Červená karta: 75.Lukášek (HFK)
Diváci: 152
Sigma B: Bárta - Texl, O.Ševčík, Štěrba, Vavřík - Hladík (78.Fišer), Richter, Kalvach, Falta (73.Schmidt) - A.Ševčík (64.Rolinc), P.Ševčík   Trenér: Augustin Chromý 
HFK: Mucha - Grézl, Lukášek, Lysoněk, Můčka - Hlavica, Bernard (66.Drbal), Bača, Varaďa (46.Hornich) - Soukup, Kostorek (60.Buček)  
Trenér Jiří Derco

Karel Skřička

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip