Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 6.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Silvestrovské veselí klepe na dveře. Podívejte se, kde všude si můžete poslední den v roce užít

Tipy a názory

25.12.2014

Autor: Barbora Sísová

Poslední den v roce je potřeba pořádně oslavit. A to i v případě, že nevyrážíte na  hory ani opuštěnou chatu v lese. I v Olomouci a okolí totiž můžete prožít řadu zajímavých dobrodružství, stačí pouze vědět, kam se za nimi vypravit. Třeba vás inspirují některé z našich tipů.

Speciální silvestrovské večery připravuje řada olomouckých hospod a restaurací, ve většině z nich je však potřeba zamluvit si svá místa dlouho dopředu. Existují však také místa, kam můžete přijít bez rezervace a večírek si tu vychutnat po svém.

Užijte si rodinný Silvestr

Pokud si chcete poslední den v roce užít i se svými dětmi, můžete si udělat krásný rodinný výlet na hrad Šternberk, ten je totiž otevřený i na Silvestra Poslední den v roce na vás budou čekat slavnostně naladění průvodci a hrad, který bude vyzdobený v duchu Vánoc. Prohlídky se uskuteční vždy v celou hodinu, a to od desíti do čtyř hodin. Na nádvoří hradu bude navíc připraveno občerstvení i s hudebním doprovodem. O ten se postará zkušená flašinetářka. Na Silvestra bude mít otevřeno také olomoucký aquapark, a to od devíti do šesti hodin. Pokud tedy chcete dětem vykouzlit nezapomenutelný poslední den v roce, pak jsou vám k dispozici všechny vodní atrakce i sauna.

Když Silvestr, tak pořádná kalba!

Velkou silvestrovskou party si pro všechny připravil klub 15 minut. První hosty začne vítat už kolem sedmé hodiny večerní a záleží jen na vás, zda se zde zdržíte pouze do půlnoci, nebo naopak o půlnoci teprve svou taneční a slavící party zahájíte. V akci je hned několik míchaných nápojů. Za třicet korun pořídíte vodku s džusem, gin s tonikem nebo rum s kolou. Pokud toužíte po něčem ostřejším, pak je za stejnou akční cenu k dostání také tequila. Poslední noc roku navíc okoření také svítící náramky, podle kterých dáte okolí jasně najevo, zda jste se sem přišli pouze pobavit, nebo máte zájem i o nějaký flirt či dlouhodobou známost. Stejně jako u semaforu dáváte zeleným náramkem okolí signál, že jste singl a tedy svolní k flirtu, oranžovou dáváte najevo, že se necháte pozvat na drink a uvidíte, a červená znamená jasnou stopku. Pokud máte zájem o stůl, doporučuje se raději rezervace, ale dovnitř se dostanete i bez ní. Více informací o akci hledejte na facebooku.

A slavit se bude také v nově otevřeném Baru Rytmus v Denisově ulici. Tady mají otevřeno dvoufázově. Na rozjezd si sem můžete přijít už od 9:00 hodin. Ve dvě odpoledne se pak bar otevře a připraví se na nálet slavících hostů, kteří jsou očekáváni od šesté hodiny večerní. Pro všechny návštěvníky je připraven přípitek Bohemia sektu zdarma. Pokud si chcete rezervovat stůl, volejte 722 242 952.

Happy New year party připravili také v klubu Faustův dům. Tady vše vypukne od osmi hodin večer a pořadatelé slibují veselou zábavu. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči.

Silvestrovská párty proběhne také v Bounty rock café. s naším domácím bandem - Pražský Výběr Tribute. Večerem Vás bude provázet Tomáš Liška a čeká vás také bohatá tombola. Vstupné na akci je 150 korun.

Barbora Sísovásisova@nejlepsi-adresa.cz

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip