Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 5.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Tancovat může každý. 331 Dance Studio v Olomouci přichystalo několik novinek

Tipy a názory

3.9.2014

Autor: barsi

Ať už hledáte pohybovou aktivitu pro sebe nebo zájmový kroužek pro své děti, určitě věnujte pozornost 331 Dance Studiu v Olomouci. Právě tato taneční škola totiž připravila pro zájemce o street dance v Olomouci několik velmi zajímavých novinek.

Tancovat mohou děti od 7 let

Tou první novinkou je rozšíření nabídky tanečních kurzů o lekce pro děti od 7 let. Nový taneční kurz nazvaný Streetdance Kids bude probíhat každé pondělí a děti v něm budou trénovat pohybovou průpravu, naučí se všeobecné taneční základy, ale samozřejmě také prvky a choreografie tanečních stylů hip hop, hype nebo mtv dance. Více informací o tomto kurzu najdete na tomto odkazu: Streetdance Kids. Pokud hledáte pohybovou alternativu k sezení u Facebooku pro starší děti, zkuste taneční kurz Streetdance Juniors pro teenagery ve věku 11-14 let, který probíhá 2x týdně (pondělí, středa). Kompletní informace o něm najdete na tomto odkazu: Streetdance Juniors.

Neztratí se ani úplní začátečníci

V 331 Dance Studiu máte na výběr z několika street dance kurzů. Ať už si vyberete jakékoliv taneční lekce, máte jistotu, že se neztratíte ani jako úplný začátečník. Pokud si ale příliš nevěříte a vyhovuje vám pomalejší tempo, zvolte čtvrteční street dance kurz nazvaný Fun Dance. Jde o nejjednodušší kurz v 331 Dance Studiu, ve kterém budou lekce vedeny zábavnou a spíše aerobní formou. Více informací o kurzu získáte na tomto odkazu: Fun Dance.

Ještě více prostoru pro dámské taneční styly

Twerk, Dancehall nebo třeba Ladies Hip Hop, to jsou v současné době velmi populární tance u něžnějšího pohlaví. V 331 Dance Studiu se jim od září můžete věnovat hned ve dvou tanečních kurzech, a to Ladies Dance, ve kterém máte možnost poznat řadu tanečních stylů určených pro slečny, ženy a dívky, ale také Dancehall, ve kterém se bude vyučovat právě výše zmíněný tanec pocházející z Jamajky. Více informací o kurzech pro dívky a ženy získáte na těchto odkazech: Ladies Dance, Dancehall.

Něco pro příznivce housu nebo funky

Posloucháte rádi house music nebo naopak funky? I vy si přijdete v 331 Dance Studiu na své. Přihlásit se totiž můžete na úplně nový kurz House Dance, ve kterém se bude vyučovat tanec úzce spojený s hudbou, kterou většinou slyšíte na party v klubech. Pokud ale nechcete být pouze jednostranně zaměření a láká vás vyzkoušet i funkové taneční styly Popping nebo Locking, vyzkoušejte kurz Streetdance Styles. V něm poznáte velké množství tanců ukrývajících se pod souhrnným označením Street Dance. Více informací najdete pod odkazy House a Streetdance Styles.

Kvalitní lektoři z celé Moravy

Každý rok se lektorská základna 331 Dance Studia rozšiřuje. Vyučují zde oblíbení a zkušení lektoři, kteří na lekce do Olomouce dojíždějí z celé Moravy (Brno, Ostrava, Frýdek Místek, Zlín, Vsetín, Přerov, atd.). Právě velké množství různých lektorů je jedním ze základních pilířů tohoto tanečního studia. Každý totiž učí trochu jinak, díky tomu tanečníci poznají několik pohledů na daný taneční styl a můžou tak lépe vytvářet svou vlastní taneční identitu.

Všechny street dance kurzy, které jsou určeny pro děti od 7 let, teenagery od 11 let, mládež od 15 let i dospělé (horní věková hranice není omezena), startují od poloviny září. S přihlášením rozhodně příliš nečekejte, některé kurzy již mají skoro naplněnou kapacitu. Veškeré potřebné informace získáte na www.331.cz nebo e-mailu studio@331.cz. Tak ať vás tanec baví!

barsi

Reklama

Morgan’s Restaurant

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Rádi bychom Vás vzali na plavbu plnou skvělého jídla, pití a zábavy, kterou ocení nejen Vaši přátelé, ale také rodina nebo třeba kolegové z práce. To vše v samém srdci Olomouce, v objek...