Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 6.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Taneční klub Olymp získal po čtrnácti letech titul Mistrů České republiky

Sport

28.1.2015

Členové Tanečního klubu Olymp Olomouc se pod vedením rodiny Hýžových na sobotním Mistrovství České republiky ve standardních tancích v Otrokovicích zasloužili o největší úspěch olomouckého tanečního sportu za posledních čtrnáct let. Přesně po tolika letech se olomouckým tanečníkům podařilo vybojovat titul Mistr České republiky a odvezli si i titul Vicemistra.

Mistry České republiky po tak dlouhé době se stali juniorští reprezentanti Daniel Borůvka a Barbora Borůvková (11 a 9 let). Vynikajícího výsledku dosáhl v kategorii do 18 let pár Roman Pecha s Kateřinou Srostlíkovou, kterým patří za druhé místo titul Vicemistr České republiky. Další dva taneční páry: Vilém a Nela Šírovi a Matěj Očenášek s Eliškou Koldovou, rovněž z Tanečního klubu Olymp Olomouc, se probojovali ve svých soutěžích do finále, kde obsadili shodně šestá místa. V hlavní, tedy dospělé kategorii startovali dva naši zástupci, oba se probojovali do dvanáctičlenného finále, kde obsadili 9. (Radim Stupka a Tereza Jendrulková) a 12. (Adam Jendrulek a Iva Riederová) místo.  

Výsledky párů Tanečního klubu Olymp Olomouc na Mistrovství České republiky 2015

Junior 1 (do 13 let) - 25 tanečních párů
1. Daniel Borůvka a Barbora Borůvková
Junior 2 (do 15 let) - 32 tanečních párů
6. Vilém a Nela Šírovi
Mládež (do 18 let)
2. Roman Pecha a Kateřina Srostlíková
6. Matěj Očenášek a Eliška Koldová
Dospělí 46 tanečních párů
9. Radim Stupka a Tereza Jendrulková
12. Adam Jendrulek a Iva Riederová

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip