Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ukradl lahev Myslivce, pak se v něm hnulo svědomí a šel ji vrátit

Krimi

26.1.2015

Autor: jap

Napravený lupič překvapil personál prodejny na Zikově ulici. V pátek vpodvečer tam ukradl lahev Myslivce, při divoké honičce s ostrahou rozbil výlohu a zmizel. O hodinu a půl později se v něm ale zřejmě hnulo svědomí a ukradenou lahev přinesl zpět. I tak mu ovšem hrozí až dva roky vězení.

Incident se odehrál v pátek před devatenáctou hodinou v prodejně na ulici Zikova. “Muž si pod kabát schoval půllitrovou lahev Myslivce v hodnotě 176 korun. Poté prošel pokladnou bez zaplacení a následně byl zadržen ostrahou prodejny. Odcizenou láhev se bránil ostraze vydat a po krátké potyčce utekl i s láhví z prodejny ven. Při útěku poškodil skleněnou výplň výsuvných dveří a způsobil tak škodu ve výši 20 tisíc korun,” sdělila mluvčí policie Marie Štrbáková. Překvapení se ale odehrálo o půl druhé hodiny později, kdy se muž do prodejny vrátil. “Odcizenou nepoškozenou láhev odevzdal ostraze. Přesto mu nyní hrozí až dva roky ve vězení,” doplnila Štrbáková.

jap

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip