Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 11.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Přinášíme tipy na valentýnské dárky, které potěší

Tipy a názory

11.2.2016

Autor: Barbora Sísová

Minulý týden jsme vám doporučili, kam vzít svou drahou polovičku na romantickou valentýnskou večeři. Tentokrát se zaměříme na to, co z nepřeberného množství dárků, které na vás koukají ze všech červených, růžových a srdíčkových výloh, vybrat tak, aby vaše polovička byla spokojená. Kromě klasických květin můžete překvapit i celou řadou zážitků, které si můžete vychutnat buď společně, nebo se svým partnerem.

Květiny, parfémy, adrenalinové zážitky i společný relax...mezi našimi tipy si vybere každý. Květiny, parfémy, adrenalinové zážitky i společný relax...mezi našimi tipy si vybere každý. Foto: Depositphotos.com

Říká se, že květinou ženu nikdy neurazíte. A právě svatý Valentýn je dnem, kdy se celosvětově prodá nejvíce květin. A rozhodně to nemusí být pouze rudé růže, květinářství jsou stále originálnější. Spoustu valentýnských květinových aranžmá, která se zhotovují pouze jednou v roce – právě na svatého Valentýna, najdete například v květinářství Bezvakytka na Krapkově ulici. Najdete zde spoustu už navázaných květin ve valentýnském duchu nebo si můžete vybrat květiny podle svého přání a květinářky vám je navážou.

Foto: Květinářství Bezvakytka
Foto: Květinářství Bezvakytka
Foto: Květinářství Bezvakytka

A jelikož tentokrát 14. února vychází na neděli a vaše drahá polovička by nejspíš nebyla úplně nadšená z den staré kytky, můžete využít například služeb květinářství Květiny Sv. Mořic, které zajišťuje po celý víkend rozvoz květin po Olomouci a okolí. Zadarmo to sice nebude, ale co byste neudělali pro svou lásku. Vsadit můžete jak na nejklasičtější růže, které jsou symbolem půvabu, vášně a touhy, tak na spoustu dalších květin. Stejně jako každá žena i každá květina je jiná a má svůj specifický charakter. Podívejte se, která kytka by byla pro vaši partnerku nejvhodnější. A speciální květiny jsou připraveny i pro pány. Masové květiny ve váze dlouho nevydrží, dají se totiž ihned sníst. A znáte to, láska přece prochází žaludkem.

Růže Purple, cena 690 Kč Růže Purple, cena 690 Kč Foto: Květiny Sv. Mořic Růžový mix, cena 550 Kč Růžový mix, cena 550 Kč Foto: Květiny Sv. Mořic Sedmnáct růží, cena 998  Kč Sedmnáct růží, cena 998 Kč Foto: Květiny Sv. Mořic Masová kytka, cena 550 Kč Masová kytka, cena 550 Kč Foto: Květny Sv. Mořic Masová kytka, cena 990 Kč Masová kytka, cena 990 Kč Foto: Květiny Sv. Mořic

Stejná klasika, která nikdy nezklame, jak muže, tak ženy, jsou parfémy. Pokud svou polovičku neznáte úplně dokonale, můžete sice trochu narazit, ale na druhou stranu mu můžete i rozšířit obzory a zařadit do jeho sortimentu vůni, kterou by si osobně váš partner nikdy nekoupil. Navíc v internetové parfumerii Parfemgroups.cz jsou na vybrané parfémy připraveny až 66% slevy. A pokud by si pánové nebyli jisti, zda zvolili dobře, nebo nechtějí svou drahou vyděsit žádným velkým dárkem, mohou volit z několika vůní ve velikostech, které jsou určeny pouze do kabelky. A jaké jsou valentýnské hity pro tento rok?

Sí od Giorgio Armani je svobodná a dokáže dát najevo svou vizi světa. Představuje poklidnou sílu ženskosti i odvahy, odvahy říct Sí! A s nadšením se k tomu přihlásit. Sí od Giorgio Armani je svobodná a dokáže dát najevo svou vizi světa. Představuje poklidnou sílu ženskosti i odvahy, odvahy říct Sí! A s nadšením se k tomu přihlásit.
Parfémy Moschino I Love Love jsou určeny ženě, která je ráda zamilovaná, plná života, lehce ironická a není s ní ani chvíli nuda, prostě ženě, která je svá a nedá se nikým a ničím ovlivnit a nenechá si do ničeho mluvit. Parfémy Moschino I Love Love jsou určeny ženě, která je ráda zamilovaná, plná života, lehce ironická a není s ní ani chvíli nuda, prostě ženě, která je svá a nedá se nikým a ničím ovlivnit a nenechá si do ničeho mluvit.
Klidný, sebejistý, moderní - Hugo Boss vytvořil vůni pro muže 21 století. Svého cíle dosahují s lehkostí a přitom jsou napumpované nezkrotnou energií. Jedná se o výjimečnou vůni, sladší, ale hodící se pro všechny typy osobností. Klidný, sebejistý, moderní - Hugo Boss vytvořil vůni pro muže 21 století. Svého cíle dosahují s lehkostí a přitom jsou napumpované nezkrotnou energií. Jedná se o výjimečnou vůni, sladší, ale hodící se pro všechny typy osobností.
Parfém Lacoste Booster přináší vitalitu a pohodu, povzbuzuje tělo i mysl a budí harmonii. Vůně je určena především mladým mužům, sportovcům. Pokud jste sportovec, tak právě Vám je určen tento parfém Lacoste Booster! Parfém Lacoste Booster přináší vitalitu a pohodu, povzbuzuje tělo i mysl a budí harmonii. Vůně je určena především mladým mužům, sportovcům. Pokud jste sportovec, tak právě Vám je určen tento parfém Lacoste Booster!

Pokud rádi trávíte společné chvilky při láhvi dobrého vína, pak by vás mohla zaujmout speciální nabídka kterou na Valentýna připravila vinotéka OpenWine. Pro všechny zamilované nabízí set šesti chilských vín s dvacetiprocentní slevou. Příjemné večery si tak můžete vychutnat se třemi růžovými, dvěma červenými a jedním bílým vínem. Pokud je pro vás šest lahví vína hodně, dvacetiprocentní slevu na všechna růžová vína nabízí i vinotéka Seneca. V již zmíněné Bezvakytce vám víno pro vašeho partnera dokonce stylově naaranžují.

Foto: OpenWine

Jestliže více než pohodu u vína má váš partner radši adrenalinové zážitky, pak pro vás máme dva zajímavé tipy, které by se mu mohly líbit. Co by vašeho partnera mohlo zaujmout, je projížďka sportovním vozem. SportDrive.cz vašemu milému umožní svézt se v nejrychlejších a nejexotičtějších supersportech světa: Ferrari F430, Lamborghini Gallardo a Nissan GT-R. Buďte si jisté, že tímhle mu uděláte zatraceně velkou radost!

Foto: SportDrive.cz

Svému milému můžete snést i modré z nebe, nebo lépe řečeno vynést ho do nebe. Vyhlídkové lety K-Plus létají s malými a středními balony, kam se vejde maximálně šest pasažérů a vy si tak let lépe vychutnáte. Piloti jsou navíc pravidelně proškolováni, takže obavy nechte stranou. Vždyť pochlubit se tím, že jste viděli naše krásné město z výšky, jen tak někdo nemůže. A s letem nemusíte čekat až na léto, balony létají po celý rok, ale jen za příznivých povětrnostních podmínek. Romantiku umocňuje i čas letu: létá se totiž vždy před východem nebo západem slunce.

Tápete nad tím, jak společného Valentýna oslavit, ale nechce se vám příliš do restaurace, kde budou všude kolem další zamilované páry, ale hledáte spíš něco výjimečného, více intimního. Dopřejte si na Valentýna luxusní odpočinek se svým partnerem, či partnerkou v Relaxačním centru Čtyřlístek. To nabízí až do neděle 14. února vybrané relaxační balíčky s 15% slevou nebo klasickou masáž a k ní rašelinový zábal zdarma. Sebe i svého partnera můžete objednat buď na páteční odpoledne, nebo sobotní dopoledne. Po oba dny jsou ještě volné termíny. Každopádně určitě radíme zarezervovat si svůj termín včas.

Vychutnejte si Valentýna při společné masáži, doprovázené sklenkou sektu. Vychutnejte si Valentýna při společné masáži, doprovázené sklenkou sektu. Foto: Depositphotos.com
Nebo dáte raději přednost whirpoolce?  Možností je spousta. Nebo dáte raději přednost whirpoolce? Možností je spousta. Foto: Depositphotos.com

Speciální valentýnské balíčky pro dva nabízí od 12. do 14. února také lázně Balneo. Valentýna tak můžete oslavit v čistě soukromém prostředí Hotelu Flora buď ve wirpoolce, sauně nebo na solární louce. Některé balíčky jsou obohaceny také o souběžnou masáž nebo láhev sektu.

Jestli se už váš partner přesunul z pozice přítele na pozici snoubenec, pak byste tohoto romantického svátku mohli využít i trochu pragmaticky. Agentura Váš Den z Litovle totiž nabízí Valentýnskou slevu snubních prstenů, a to pro objednávky uzavřené až do 29. února. Využijte této mimořádné nabídky, potřebné informace najdete zde.

Autor článkuBarbora Sísovásisova@nejlepsi-adresa.cz

Barbora Sísová