Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 3.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ve výkladech už se objevují maturitní tabla, podívejte se

Tipy a názory

24.4.2015

Autor: onar

Čas zkoušek dospělosti se neúprosně blíží, než však nervózní středoškoláci usednou před přísnou komisí, nechávají se zvěčnit na fotografiích pro maturitní tabla. Čím dál bizarnější nápady potom umisťují do výkladů v centru města a jejich výtvory vzbuzují zaslouženou pozornost kolemjdoucích. Připravili jsme pro vás praktický přehled, kde jaká tabla najdete, na fotografiích si je můžete i prohlédnout.

Maturitní tablo nemusí být nástěnka s podobenkami. Studenti už dávno popustili uzdu fantazii a každý rok se snaží překonat své předchůdce. Většinou jsou jejich pokusy recesistické: studenti se fotí třeba ve stylu retro či převlečení za zdravotníky. Studenti zkrátka umí překvapit. Čím to bude letos? Nemusíte obcházet celé město, uděláme to za vás. Sledujte náš speciál Maturitní tabla, budeme výtvory přidávat tak, jak se budou objevovat ve výlohách.

Tabla se v ulicích objevují postupně. Sledujeme, fotíme a přidáváme je pro vás průběžně, pokud ale v našem přehledu nenajdete to své, neváhejte a klidně nám pošlete fotku a místo, kde je tablo umístěno.

onar

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip