Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 10 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Tipy na víkend: Užijte si karibské rytmy, letní kino i zkušené jůtubery

Tipy a názory

27.5.2016

Autor: Barbora Sísová

Poslední květnový víkend láká především na odhalené brazilské tanečníky, které předvedou svůj taneční um v pátek v S-ku, těšit se však můžete také na spoustu koncertů, letní kino, jůtubery nebo farmářský trh a obchodovat se bude i s vinyly.

Užijte si karibské rytmy, letní kino i zkušené jůtubery Užijte si karibské rytmy, letní kino i zkušené jůtubery

Velký festival plný karibských rytmů se uskuteční tento pátek v S- klubu, kde se předvedou nejen brazilští a bolivíští tanečníci, ale také si základy karibských tanců budete moci vyzkoušet sami na vlastní kůži. Trochu jinou hudbu v pátek večer nabídnou i další olomoucké kluby nebo můžete vyrazit na koncert sboru v kostele Panny Marie Sněžné. A pokud bude teplý večer, pak doporučujeme vyrazit do letního kina Hoblina, kde se budou promítat nesmrtelní Černí baroni.

Sobotní ráno můžete zahájit příjemným nákupem na farmářském trhu, kde si můžete nakoupit skvělé produkty, ať už sýry či uzeniny na snídani nebo maso a zeleninu na váš oběd. Pokud dáváte raději před jídlem přednost kulturnímu zážitku, pak doporučujeme bazar s vinyly, který proběhne odpoledne v letním kině Hoblině. Tím však zábava v Hoblině nekončí, večer můžete zůstat na pivo, které vám od půl deváté zpříjemní film Amélie z Montmartru. Nákupy v galerii Šantovka si můžete zpestřit zajímavou akcí. Od 11:00 do 15:00 můžete být svědky dlouho očekávané tour ke knize Já, JůTuber. čekat na vás budou JůTubeři: Fallenka, Makyna016, DenisTV i Vadak, přijďte si pro podpis a fotku. Vstup na akci je zdarma.

Nedělní den můžete se svými dětmi vyrazit do Divadla na Šantovce, kde na vás od 16:00 čeká pohádka Čičidžuma. Příběh o malé Natálce, která se pomocí pohádkové knížky dostane na tajemný ostrov Čičidžuma, kde je ukryt obrovský poklad. Najít ho však nebude jednoduché. Bude muset překonat spoustu nástrah a vyluštit nejednu hádanku. Po pohádce navíc následuje hudební dílnička.

Autor článkuBarbora Sísovásisova@nejlepsi-adresa.cz

Barbora Sísová