Reklama

Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto, venku je 1.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Vychutnejte si Rozmarné léto na Korunní pevnůstce, přijede Klus, Uhlíř i Světáci

Kultura

3.7.2015

Autor: barsi

Příští pátek a sobotu to bude na Korunní pevnůstce pořádně žít. Dvoudenní festival Rozmarné léto přinese bohatou nabídku nejen koncertů, ale i divadelních představení. V pátek si můžete vychutnat hru Světáci, v sobotu vystoupí například Tomáš Klus, Jaroslav Uhlíř nebo UDG.

Rozmarné léto je nový festival, který letos přijíždí také do Olomouce. S heslem “Vyberte si svůj způsob léta” se můžete připravit na netradiční festival, který na rozdíl od klasických letních venkovních festivalů propojí hudbu s divadlem. Bude se snažit vyhovět všem věkovým skupinám, neboť cílem této akce je, aby se bavili všichni společně. Takže vyrazit můžete nejen se svými ratolestmi, ale i s babičkami a dědečky.

Páteční večer bude patřit divadlu. A co jiného nabídnout pro letní pohodu než proslulou komedii Světáci, se kterou přijede divadelní společnost Háta. Těšit se tak můžete na tváře, které znáte z obrazovky, jako je například Jan Přeučil, Martin Zounar, Adéla Gondíková, Olga Želenská, Pavel Vítek nebo Ivana Anderlová. Sobota začne programem pro děti. Těšit se můžete na různé soutěže a především na dětské divadelní představení. A přestože jsou pohádky zaměřené na dětského diváka, určitě se u ní pobaví i dospělí. Navazující program bude již čistě hudební. Těšit se můžete na skupinu Crossband a UDG, nebo na všemi generacemi oblíbeného Jaroslava Uhlíře. Plnohodnotný koncert Tomáše Kluse pak bude třešničkou na dortu sobotního večera.

Vstupenky si můžete zakoupit na každý den samostatně nebo si objednat výhodnější dvoudenní vstupné. Zvýhodněné budou i rodinné vstupenky a dvě děti do výšky 130 cm si můžete vzít s sebou zdarma.

barsi

Reklama

Plast Trade CZ, s.r.o.

Katalog firem » Výroba a velkoobchod » Inženýrské sítě - vodovody, kanalizace, plynovody

Plastové výrobky pro stavebnictví Vyrábíme plastové nádrže, jímky na dešťovou vodu, domovní čističky odpadních vod ČOV, jímky, žumpy, septiky, vodoměrné šachty, kontejnery, lapáky ...