Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 4.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Vylezte si na střechu přírodovědecké fakulty za kapelou O5 a Radeček, zbývá pár posledních lístků

Kultura

2.5.2016

Autor: barsi

Určitě jste už navštívili spoustu koncertů, ale takový, který připravuje kapela O5 a Radeček 12. května asi ne. Zve nás na místo, kde v osamění vrní vzduchotechnika a kam dopadají první ranní paprsky slunce... Je to tak, kapela O5 a Radeček nám zahraje na střeše přírodovědecké fakulty.

Šumperská kapela vyjíždí na své turné a jednou ze zastávek bude také Olomouc. “Plníme si náš sen o koncertech blízko nebe, všechny plánované koncerty tedy odehrajeme na střechách ” vzkazuje zpěvák kapely Tomino. V Olomouci si hudebníci vybrali jako koncertní plochu střechu budovy Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého a zahrají nám songy, které známe z rádií, jako třeba Vloupám se nebo Praha. Radečci mají v plánu akustický koncert, tedy v komornější atmosféře bez napětí, ve které budou více propojeni se svými fanoušky.

“Jestli už vás teď unikátní akce láká, raději si rychle zamluvte lístky. Koncert O5 a Radeček v Olomouci, který je součástí turné Na střechách, je totiž jen pro zhruba 100 lidí,” vybízí za pořadatele programový ředitel rádia Haná Marek Berger. Předprodej vstupenek je v sítí Ticketstream a v podloubí radnice Olomouce za 199 Kč a zbývá už jen pár posledních lístků. 

Kapela O5 a Radeček během turné Na střechách zavítá v Olomouckém kraji i do rodného Šumperka (26. 5.) a také do Zábřeha (29. 5.).

barsi

Reklama

MAISON VIET

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

V naší restauraci nabízíme tradiční vietnamské pokrmy v autentickém provedení, které jinde na Moravě nenajdete. Restaurace Maison Viet se nese v tradičním vietnamském architektonickém styl...