Reklama

Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána, venku je 15.1 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zimní Winter run v parku si vychutnalo sto sedmdesát běžců

Sport

26.1.2015

Autor: barsi

Nový čtyřdílný běžecký seriál Winter run 2015 se po úspěšné premiéře v Hradci Králové dokázal prosadit i v sobotu v Olomouci. Zimního běhu v parku se zúčastnilo sto sedmdesát vytrvalců, z nichž většina zdolala delší, osmikilometrovou trať.

Winter Run se uskutečnil ve Smetanových a Čechových sadech "Nejnáročnějším místem trati bylo zdolání nadchodu ve Smetanových sadech. Vytrvalci se tak dostali do Čechových sadů, kde je čekalo půlkilometrové kolečko a opět návrat na nadchod. Takže i mezi sebou soupeřící běžci měli na čtyřkilometrovém okruhu o sobě dokonalý přehled,“ popsal za organizátory Vlastislav Bucek.

Nakonec do cíle doběhlo téměř sto sedmdesát běžců, z nichž sto deset běželo osm kilometrů a zbytek čtyřku. Vítězný Roman Paulík z Břeclavi vyhrál ve stylu start cíl, takže jeho jediným soupeřem byl stavitel trati jedoucí před závodníky na kole. „Vloni jsem ukončil studium v Olomouci. Takže Smetanovy sady znám důvěrně z tréninků. Trať je tady rychlá, ale tvrdší. Když jsem se dověděl o tomto závodě, rád jsem do místa svých studií opět vyrazil,“ řekl v cíli vítěz. Osmikilometrovou trať dal za 27:15 minuty. Mezi favoritky závodu žen sice patřila Jana Matyášová z Dolní Dobrouče na Ústeckoorlicku, ale že tato čerstvá padesátnice bezkonkurenčně vyhraje celý závod, čekal málokdo. Jana jako vždy doprovázená svým manželem doběhla na celkovém 22. místě za 34:58.

barsi

Reklama

Obuv HULMAN

Katalog firem » Obchod

Dámské turistické boty z kvalitní nubukové kůže, skvělá obuv i do terénu a na houby.

Celá podešev je přišitá ke svršku, nehrozí rozlepení. Další pozitivum je pohodlí a polstrovaná kožená stélka.
V nabídce více barev i modelů.

Obuv Hulman
Denisova 19
772 00 Olomouc
otevřeno Po-Pá-9-18 hod.
So - 09-12 hod.
www.obuvhulman.cz
www.obuv-mustang.cz