Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 14.3 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zázrak se nekonal. Zora prohrála s Mostem a výkon hlavně v útoku byl jalový

Sport

23.10.2014

Autor: rhe

V 5. kole interligy nastoupil DHK ZORA Olomouc proti českému mistrovi z Mostu. Minulý týden Hanačky počtvrté prohrály, ale na půdě slovenského mistra podaly nadějný výkon. Ten bohužel proti Černým Andělům nedokázaly zopakovat. Poločas byl jen o tři branky, ale hned zkraje druhé části Most odskočil a konec utkání byl jen čekání na závěrečný klaskon. Čekání Zory na první výhru v sezóně tak pokračuje dál.

Zápas se předehrával kvůli účasti Baníku Most v evropských pohárech již ve středu. Samotný úvod vyšel lépe hostujícím hráčkám, ale Vendula Fryčáková na konci první desetiminutovky srovnala na 4:4. Za Most řádila především posila ze Šaly Szarková.
Ve 24. minutě Most vedl 11:6. Pak Zora naposledy v utkání zabrala. Dvěma brankami Růžičkové a úspěšnými zákroky Raškové byla na dostřel. Deset sekund před pauzou pak Hvostalová z křídla snížila na poločasových 10:13.
Ve druhé půli dlouho úřadovaly obrany. První branka padla v čase 36:19 a dala ji, hádejte? Mostecká jednadvacítka Simona Szarková. Most držel obranu pevně a navýšil skóre na 18:11 ve 43. minutě.
Zora trefovala i tyčky, pak zkusil trenér Bělka obranu 4-2 s osobkami na Súkenníkovou a Szarkovou, což zabralo na dva útoky, pak už definitivně začala exhibice Baníku a smutné přihlížení bezmocné Zory. Konečné skóre 18:24 ještě vypadalo docela přijatelně i díky dvojnásobné přesilovce Olomouce v závěru utkání.
"Soupeř byl hratelný, byl lepší, ale my jsme měli určitě předvést lepší výkon. Doma takovýmto způsobem nemůžeme hrát. Prohráli jsme si to vlastními chybami. Hráčky neplnily to, na co jsme se chystali. Když to plnily, byl z toho gól nebo šance. Jediné, co můžu trochu pochválit, je obrana," hodnotil zápas kouč Zory Jan Bělka.

DHK Zora Olomouc18:24DHK Baník Most
(10:13)
Nejvíce branek:Růžičková 4, Chrenková 4, Hvostalová 2, Kubáčková 2/1 - Szarková 7/2, Zachová 5, M. Vysloužilová 3, Ryšánková 3.
Rozhodčí:Králíček, Letev.
Sedmimetrové hody:2/2 - 2/2.
Vyloučení:0-3.
Diváků:220.
Reklama

Hostinec Dolany

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Hanácký hostinec, nekuřácké prostory, možnost pořádání oslav apod. WIFI zdarma.