Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 7.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky městské policie Olomouc

Krimi

2.9.2014

Autor: mrt

Kufr na sedadle přilákal zloděje ● Pomoc s parkováním se hodila ● Ze zloděje se vyklubal majitel auta

Kufr na sedadle přilákal zloděje

Rozbitého okénka si všimli strážníci u jednoho z aut, zaparkovaných na Kollárově náměstí. "Z dostupných evidencí strážníci zjistili majitelku vozidla,která sdělila, že jí ze zadního sedadla byly odcizeny kufr a peřiny. Vzhledem k okolnostem si celou událost převzali k dořešení policisté z místně příslušného oddělení policie," sdělila mluvčí strážníků Magda Václavíková.

Pomoc s parkováním se hodila

Strážníci umí podat i pomocnou ruku. Se žádostí o pomoc se na ně obrátila dvaatřicetiletá žena, které se nedařilo vyjet z řady zaparkovaných vozidel. "Za asistence strážníků žena z parkoviště sama vyjela," uzavřela výčet případů Václavíková.

Ze zloděje se vyklubal majitel auta

Na tři zaparkovaná vozidla se staženými okénky a jedno vozidlo, jehož zámek se pokoušel otevřít muž za pomoci drátu, upozornili strážníky 27. srpna ve večerních hodinách náhodní svědci. "Po osmnácté hodině na ulici Hanáckého pluku se k vozidlu dostavil jeho majitel i s mechanikem, před dvacátou hodinou na ulici Pekařská strážníci kontaktovali majitelku vozidla, která si je následně zabezpečila, po dvacáté hodině vozidlo, na které byli strážníci upozorněni, ještě před jejich příjezdem z místa odjelo a před jednadvacátou hodinou se ukázalo, že údajný zloděj je oprávněným uživatelem vozidla, které měl zapůjčené od známého, což strážníci ověřili jak u policie, tak i následně u majitele vozidla," popsala Václavíková.

mrt

Reklama

HOSTINEC NA STŘEDNÍ

Katalog firem » Restaurace, stravování » Restaurace

Vaříme každý den. Možnost pořádání oslav, rautů. v době obědů je restaurace nekuřácká. WIFI Free.