Reklama

Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa, venku je 10.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Ze svodky olomoucké policie

Krimi

20.10.2014

Autor: mrt

Slečna přišla ve Varně o mobil i peněženku, policie po zloději pátrá. ● Zloděj ukradl střechu vepřína. ● Šampus, pivo a volant - špatná kombinace.

Slečna přišla ve Varně o mobil i peněženku

Chtěla se bavit ve Varně, hříšná páteční noc ale dopadla jinak, než si zřejmě jednadvacetiletá slečna z Uničova vysnila. “Na diskotéce jí z volně odložené kabelky zloděj odcizil mobil a peněženku. Mladá dáma ale krádež oznámila až v neděli ráno,” sdělila mluvčí policie Marie Štrbáková a ubezpečila, že po pachateli, který způsobil škodu 5600 korun, policie pátrá.

Zloděj ukradl střechu vepřína

V ulici Na Vlčinci řádil zloděj kovů. Z budovy bývalého vepřína zmizely měděné žlaby a dokonce sto dvacet pět čtverečních metrů vlnitého plechu ze střechy. “Majiteli byla způsobena škoda třicet sedm tisíc korun,” informovala Štrbáková.

Šampus, pivo a volant - špatná kombinace

Sedmadvacetiletý flamendr z Jívové má zaděláno na pořádný průšvih. V sobotu nad ránem se vracel svým vozem domů, všimla si ho ale policejní hlídka. “Při orientační dechové zkoušce nadýchal 1.82 promile,” upozornila Štrbáková. Muž se ke konzumaci přiznal. “Uvedl, že vypil asi tři půllitrové piva a neupřesněné množství šampaňského,” uzavřela výčet nejzávažnějších kriminálních případů uplynulých dnů Marie Štrbáková.

mrt

Reklama

AUDIOWORKS

Katalog firem » Obchod » Hudební nástroje, aparatury a příslušenství

Prodej hudebních nástrojů, kytarové a baskytarové aparáty a komba, kytary, baskytary, bicí nástroje, etnické hudební nástroje, perkuse, PA systémy, osvětlovací technika, klávesy, dechy, perk...