Reklama

Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela, venku je 5.6 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Žhář na Stiborově ulici zapálil luxusní Audi, hořela
 i sousední auta

Krimi

26.8.2014

Autor: mrt

Zatím neznámý žhář v neděli kolem půlnoci zapálil na ulici Stiborova luxusní Audi A4. Požár se rychle přemístil i na sousední vozy. Škody jdou do statisíců, policisté už ale mají stopy, které je, jak doufají, dovedou k pachateli. Tomu za ohýnek hrozí až dvouletý pobyt v cele.

K požáru na ulici Stiborova došlo v neděli kolem půlnoci. V plamenech se nejprve ocitlo Audi A4, které zřejmě bylo cílem. "Požár se rychle rozšířil také na vozidla zaparkované v jeho těsné blízkosti. Jednalo se o vozidlo značky Volgswagen Golf a Mitsubishi Space Star. Škoda je zhruba tři sta tisíc korun," sdělila mluvčí policie Marie Štrbáková. Včera během dne policisté, kriminalistický technik a psovod se psem vyhledávali chemické akceleranty. "Na místě zajistili několik stop, které byly předány k dalšímu znaleckému zkoumání. Ke zranění osob nedošlo. Podle vyjádření vyšetřovatele hasičů šlo o úmyslně založený požár," doplnila Štrbáková. Policisté teď po pachateli pátrají, hrozí mu dvouleté vězení.

mrt

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip