Reklama

Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch, venku je 6.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zloděj s kradenou taškou vběhl do náruče policejní hlídky

Krimi

26.5.2015

Autor: roc jap

Plátěná taška vezená v košíku na jízdním kole zaujala v pondělí v Opletalově ulici zloděje. Ten se zavazadla zmocnil a dal se na útěk. Jenže vběhl přímo do náruče policejní hlídky. Ta muže zajistila a převezla do cely. Vzhledem k jeho trestní minulosti tam může pobýt až tři roky.

“Žena měla v tašce na nosiči drobný nákup, osobní doklady, peníze a brýle. Zloděj se po krádeži dal ihned na útěk ulicí Ostružnická. Z ulice Pekařská však právě v této chvíli přijížděla policejní hlídka. Vzhledem ke skutečnosti, že je zloděj pro místní policisty velmi známou tváři, vyběhli za ním; v této chvíli byl již na místě také svědek, který za zlodějem běžel od místa krádeže. Stačilo pár metrů a lapka s ukradenou taškou byl chycen v ulici Vodární. Taška s celým obsahem byla ihned na místě vrácena okradené ženě. Zloděj skončil v policejní cele. S přihlédnutím na jeho trestní minulost hrozí pětapadesátiletému muži trest odnětí svobody v rozmezí od šesti měsíců do tří let,” popsala případ mluvčí policie Marie Štrbáková.

roc jap

Reklama

NejPřipojení.cz s.r.o.

Katalog firem » Služby » Internet provider

Připojení k internetu na jakékoliv adrese v Olomouci a okolí. Široký výběr z lokálních poskytovatelů. Ke každému internetu nyní IPTV za 1 Kč/měs. na půl roku, kterou si bez problému nas...