Reklama

Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek, venku je 6.8 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Zloději brali všechno. I půltunovou stavební desku

Krimi

20.8.2014

Autor: mrt

Značkové doutníky, mikrovlna i půltunová hutnící deska. Zloději v těchto dnech nepohrdli opravdu ničím. Policie už po nich intenzivně pátrá.

Nepříjemné překvapení čekalo na majitelku domu v Radíkově. "Neznámý lapka zde vnikl po předchozím poškození dveří do vnitřních prostorů a majitelce postupně z domu odcizil Led televizor, notebook, mikrovlnou troubu, dvacet doutníků značky Quantanamera, dioptrické brýle, dřevěný vyřezávaný reliéf, obraz s vyobrazením zemědělské usedlosti, olejomalbu na skle s vyobrazením vesnických domů, dřevěnou strunovou kytaru, sadu kamenných sošek, sportovní ruksak, čtyři nerezové hrnce a dvacet pět litrů různých alkoholických nápojů. Škoda se vyšplhala na devadesát devět tisíc korun. Policisté se případem zabývají a po zloději pátrají. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu Krádež," sdělila k případu mluvčí policie Marie Štrbáková.
Kradlo se ale také na stavbě silnice. "Stavební společnost postrádá od včerejšího dne hutní desku a jiný materiál. Neznámý pachatel někdy v době od pondělního odpoledne do úterního rána na ulici Za humny v Grygově, v části volně přístupné výstavby nového povrchu pozemní komunikace odcizil po předchozím vypáčení víčka nádrže pracovního stroje celkem sto patnáct litrů motorové nafty. Pokračoval s krádeží volně umístěné hutnící desky o váze půl tuny a palety betonových obrubníků. Škoda byla vyčíslena na necelých pětačtyřicet tisíc korun. Také v tomto případě byly zahájeny policisty úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádež," popsala Štrbáková a doplnila, že oběma pachatelům hrozí pětileté vězení.

mrt

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip