Reklama

Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav, venku je 22.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Známe finalistky MissOK, o korunku se utkají v březnu

Zprávy z regionu

9.12.2014

Autor: jap

Na šest desítek krásných dívek, studentek středních škol v Olomoucké kraji, se sešlo na castingu do soutěže MissOK. Vybrat z nich pouhých dvanáct finalistek nebylo vůbec jednoduché ani pro porotu v čele s Českou Miss Gabrielou Frankovou nebo třeba také J. K. Sanchezem, známým tanečníkem a choreografem.

Casting se uskutečnil v pátek 5. prosince. “Nejprve došlo k úvodnímu představení dívek. Ty ve trojicích předstoupily před porotu a stručně se představily. Vzhledem k velké konkurenci pohledných dívek postoupily všechny do dalšího kola, tím byla promenáda v plavkách. Po této disciplíně se počet dívek zúžil zhruba na dvacítku a následoval rozhovor s porotou. Zde na dívky čekaly mnohdy záludné otázky a testovala se pohotovost dívek a jejich prezentační dovednosti,” popsal mluvčí soutěže a zároveň člen poroty Radim Kašpar.

Dívky občas překvapily i otázky ze všeobecného přehledu. Měly například odpovědět, jak se jmenuje hejtman či primátor, porotce ale zajímal třeba i jejich názor na prezidenta Miloše Zemana. “Poslední částí výběru finalistek byla ukázka volných disciplín. Zde porota zhlédla zejména několik pěveckých a tanečních vystoupení, nechyběla také ukázka tai-chi, ale i mnohé další,” přiblížil Kašpar. Zájem o soutěž potěšil i Gabrielu Frankovou. “V Olomouckém kraji máme krásné, ale i milé a komunikativní slečny. Myslím, že ve finálové dvanáctce si najde každý tu svou favoritku. Přišlo tolik zajímavých dívek, že mě mrzí, že některé z dalších nemohly postoupit do finále,” zhodnotila Franková.

Největší zastoupení ve finále mají olomoucká gymnázia Slovanské a Čajkovského. Obě reprezentují hned tři krásky. Dívky nyní čeká společné soustředění, po něm bude následovat finálový galavečer, kde jedna z nich dostane na hlavu korunku. To se uskuteční 21. března.

jap

Reklama

Vinotéka ZENIT

Katalog firem » Restaurace, stravování » Vinotéky

Nabízíme za VO ceny lahvová a stáčená vína těchto vinařství: ANNOVINO, Bergmann, Cícha, Grmolec, Hagn, Mikrosvín, Mühlberger, Reisten, Réva Rakvice, Skoupil, Sonberk, Stejskal, Studeny, Šal...