Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 1.2 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

MissOK má korunku i pro nejsympatičtější dívku podle diváků. Hlasovat můžete od dneška

Zprávy z regionu

2.3.2015

Autor: jap

Která z dvanácti finalistek soutěže o nejkrásnější středoškolačku kraje se vám líbí nejvíc? Od dnešního dne máte na webu soutěže možnost hlasovat pro svou favoritku. Pokud získá nejvíce hlasů, stane se během galavečera 21. března Miss internet Miss středních škol Olomouckého kraje.

Celkem šest cen a jedna speciální, o které může rozhodnout každý z vás. Je to právě titul miss internet. "Každá osoba má možnost udělit jeden hlas své favoritce, a to maximálně jednou za 24 hodin. Hlasování bude ukončeno v den finále, tedy 21. března ve 13 hodin," uvedl mluvčí soutěže Radim Kašpar. Hlasovat můžete na webových stránkách soutěže.
Mezi další tituly patří tradičně miss a první i druhá vicemiss. O těchto titulech rozhodne porota přímo na místě. "Titul Miss face udělí asi pětistovka těch, kteří uvidí finálový večer na vlastní oči. Novinkou pro letošní rok je cena udílená porotou složenou ze zástupců médií. V této kategorii nejde jen o krásu a dovednosti finalistek, ale primárně o umění sebeprezentace a mediální obraz. Předsedou této poroty bude Josef Podstata, ředitel Českého rozhlasu Olomouc a Ostrava," prozradil Kašpar. Speciální soutěží a cenou bude podle něj souboj čtyř návrhářů. Každý z nich připraví modely třem finalistkám a odborná porota, ve které zasedne například Nikola Buranská a Tereza Skoumalová, vybere nejzajímavější model. "Mezi návrháři jsou Miriam Janásová, Luděk Kellner, Hana Nováková a Yvona Leitner," představil Radim Kašpar.

Největší zastoupení ve finále mají olomoucká gymnázia Slovanské a Čajkovského. Obě reprezentují hned tři krásky. Dívky nyní čeká společné soustředění. Finálový galavečer se uskuteční 21. března od 18:00 v RCO. Večerem budou provázet Eva Decastelo s Lukášem Langmajerem.

jap

Reklama

TITANKOV s.r.o.

Katalog firem » Řemeslníci » Povrchová úprava kovu, skla, porcelánu

Povrchová úprava kovů PVD nitridem titanu - zlatá
-koupelnové doplňky
-hudební nástroje
-kování na dveře a okna
-doplňky auto-moto

TITANKOV s.r.o.
Chválkovická 151/82
Olomouc

mob:608912941