Reklama

Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří, venku je 5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Agresor vyrazil před Varnou zuby dvěma mužům. Poznáte ho na videu?

Krimi

15.4.2015

Autor: roc

Nejprve zřejmě slovní rozepře, pak nemilosrdný knockout. Vzápětí jde k zemi i druhý muž a rváč v klidu odchází. Scénu jako z akčního filmu zachytila bezpečnostní kamera před Varnou. A policie se ptá. Není vám agresor povědomý? Pokud ano, volejte linku 158.

Rvačka se odehrála ve čtvrt na dvě ráno už 21. února. Policie ale z taktických důvodů zveřejnila video až nyní. A prosí o pomoc veřejnost. "Oba dva muže udeřil útočník pěstí do obličeje a oběma vyrazil zuby. Napadení muži museli být převezeni k ošetření do nemocnice. Policie hledá svědky tohoto incidentu a především ty občany, kteří by pomohli zjistit totožnost pachatele," popsala mluvčí policie Marie Štrbáková. Podle ní se jednalo o muže ve věku asi kolem třiceti let, vysokého asi sto osmdesát centimetrů výše s krátce střiženým ostrůvkem. V době napadení měl oblečené tričko s krátkým rukávem černé barvy s potiskem v oblasti hrudníku a modré riflové kalhoty. Obuté měl tenisky v tmavé barvě s bílými tkaničkami a bílou podešví.
"S informacemi se můžete přihlásit na linku 158. Také se můžete osobně dostavit na obvodní oddělení Olomouc 1 na ulici Sokolská," vyzvala Štrbáková.

roc

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip