Reklama

Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav, venku je 11 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Aneta Langerová vyrazila na turné Na Radosti, v úterý se představí také v Olomouci

Kultura

16.2.2015

Autor: barsi

První česká superstar Aneta Langerová dokázala, že soutěž nemusí plodit pouze popové hvězdičky, které zůstanou v paměti jen několik měsíců po soutěži, ale mohou obohatit českou hudební scénu i na několik let. Jedenáct let po vítězství přichází s novým albem Na Radosti, které představí v úterý 17. února také v Divadle na Šantovce, kde ji kromě kapely bude doprovázet i smyčcové trio. Koncert je však beznadějně vyprodaný.  

Na přelomu listopadu a prosince 2014 vydala Aneta Langerová dlouho očekávané čtvrté album s příznačným názvem Na Radosti. Deska navazuje na album Pár míst, kterým si Aneta splnila svůj sen, když ke spolupráci přizvala vynikající smyčcové trio a svou dosavadní tvorbu představila v akustické podobě. Písně v intimní atmosféře získaly naléhavější rozměr a album sklidilo velký úspěch u kritiků i fanoušků. A velký zájem je také o její turné, které je téměř na všech místech beznadějně vyprodané. Oproti jiným koncertům Anetu tentokrát doprovází nejen klasická kapela, ale i smyčcové trio. "Tohle propojení je dost neobvyklé a nabízí skvělou příležitost, jak oslavit novou desku. Podle mě je nové turné tím nejpestřejším, jaké jsme kdy udělali, stejně jako je nejpestřejší nové album. Jsou zde jednak komorní polohy se zaměřením na výpovědi, ale prostor mají i tvrdé kytary a basové rify, které člověka dokáží rozhýbat. Hezky se ty kontrasty mezi sebou prolínají a to nás při hraní velmi baví," uvedla Aneta Langerová pro musicserver.cz. Zpěvačku na úterním koncertu v Divadle na Šantovce doplní čtyřčlenná kapela, smyčcové trio a piano.

barsi

Reklama

Naše Café

Katalog firem » Restaurace, stravování » Bary a kavárny

Sociální podnik, nekuřácko-abstinenční kavárna na Dolním náměstí v Olomouci. Kavárna je zaměřená jednak na klasické způsoby přípravy kávy (espresso, cappuccino, Latté a další) a tak...