Reklama

Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav, venku je 5.5 °C

UPOZORNĚNÍ: Tento příspěvek je starší než 6 měsíců.
Níže uvedené informace mohou být zastaralé či neplatné!

Anonym opět pohrozil bombou na nádraží. Policisté prověřují podezřelý předmět ve vestibulu, budovu evakuovali

Krimi

6.3.2015 aktualizováno 6.3.2015 16:53

Autor: jap

Jako přes kopírák. Anonym dnes odpoledne oznámil uložení bomby na hlavním nádraží. A opět neřekl, které má na mysli. Policisté proto v době vrcholící páteční špičky vyklízejí všechna hlavní nádraží v zemi. Ve vestibulu nádražní budovy v Olomouci ale našli podezřelý předmět, na místě už je pyrotechnik. Provoz na železnici je od 16:50 obnoven.

"Na základě oznámení o uložení bomby jsme prohledávali olomoucké nádraží. Byl nalezen podezřelý předmět, proto jsme budovu nechali evakuovat a na místě je nyní pyrotechnik. Víc k tomu zatím nemůžu říct," sdělil mluvčí policie Josef Bednařík. Podle mluvčí Českých drah Kateřiny Šubové byl provoz na železnici obnoven v 16:50. Cestující budou ve vlacích odbaveni bez obvyklé přirážky, nemusí tedy pro lístky do haly. "Je to o to nepříjemnější situace, protože to oznámení přišlo v době páteční špičky," poznamenala Šubová.

S komplikacemi musí počítat i cestující hromadnou dopravou. "Tramvaje nezajíždí do Pavloviček, pouze k nádraží a to ne před vchod, ale pouze k hotelu Clarion. Stejně tak autobusy jezdí pouze k nástupištím k poště," sdělila mluvčí dopravního podniku Martina Krčová. Podle informací z dopravních kamer se i provoz hromadné dopravy krátce před pátou hodinou odpoledne začal vracet do normálu.

jap

Reklama

Přirozenou cestou

Katalog firem » Obchod » Zdravá výživa

Srdečně Vás zveme do naší prodejny Přirozenou cestou na Dolním náměstí č. 8/9. Nabízíme produkty pro radost a zdraví. Těšíme se na vás.

Filip